We ∞ match: voor vluchtelingen met een nieuwe toekomst in De Bilt

We ∞ match is een programma dat vluchtelingen traint en coacht in het proces van integratie en het vinden van een baan in De Bilt.

Talenten ontdekken en jezelf beter presenteren

Het doel is integratie en een baan, het hulpmiddel is cultuur, zoals theatertrainingen. Daarmee leren vluchtelingen zich bijvoorbeeld beter te presenteren. Maar ook persoonlijke begeleiding van een buddy, een speeddate met bedrijven en een individueel coachingstraject moeten vluchtelingen helpen om te participeren en in De Bilt een nieuwe toekomst te vinden. Met deze ondersteuning worden vluchtelingen in staat gesteld zelf in actie te komen en hun talenten te ontdekken, zich te ontwikkelen en werk te vinden.

Buddy en coaching

Elke vluchteling krijgt een eigen buddy (een inwoner van De Bilt) toegewezen die hem of haar begeleidt en hem kennis laat maken met allerlei aspecten van de Nederlandse samenleving. Het coachingstraject leert vluchtelingen zich in het bedrijfsleven staande te houden, en dient daarnaast als een vraagbaak voor vluchtelingen. 

In We ∞ match werken samen: KunstenHuis De Bilt-Zeist, Gemeente De Bilt, Steunpunt Vluchtelingen De Bilt, MENS De Bilt en BNDRS Coaching & Detachering.
 

Meer informatie over dit project (website KunstenHuis).

Contact

wematchdebilt@gmail.com