Werken bij de SER

In de Sociaal-Economische Raad komen partijen samen om afspraken te maken over duurzame economische groei, een arbeidsmarkt en samenleving waarbij iedereen meedoet, en een goede kwaliteit van onze leefomgeving.

Bij de SER werken we samen aan brede welvaart voor iedereen. We geloven dat alle mensen de kans moeten krijgen om bij te dragen aan en onderdeel te zijn van de (toekomstige) economie en samenleving. Daarbij gaat het niet alleen over materiële welvaart, maar ook over sociale samenhang en een gezonde en duurzame leefomgeving. Dat doen we met elkaar en met anderen. Beleidsmedewerkers werken hier in projectteams aan actuele sociaal-economische vraagstukken.

Werken bij de SER, betekent werken in een omgeving met een bijzondere dynamiek. Dicht bij de politiek, samen met allerlei partijen uit het maatschappelijk middenveld met vaak verschillende belangen. Beleidsmedewerkers werken - in co-creatie met collega’s van stafafdelingen - binnen projectteams aan actuele sociaaleconomische vraagstukken. Dat maakt het werk dynamisch en uitdagend.

Diversiteit en inclusie

Wij geloven dat diversiteit binnen onze organisatie bijdraagt aan de kwaliteit en het draagvlak van ons werk en de maatschappelijk vraagstukken waar wij bij de SER dagelijks voor staan. Iedere persoon heeft unieke talenten, inzichten en competenties die van waarde zijn. Door die verschillende perspectieven kunnen we samen maatschappelijk impact maken en werken aan welvaart voor iedereen. We streven er daarom naar een organisatie te zijn waar iedereen zichzelf kan zijn en de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen.

Arbeidsvoorwaarden

Naast een goede en informele werksfeer, biedt de SER een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling bij het ABP en ruime scholings- en ontwikkelmogelijkheden. Er is genoeg ruimte voor creativiteit en innovatie om de organisatie optimaal te laten functioneren. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de eigen ondernemings-cao voor de Sociaal-Economische Raad en kunnen voor een deel flexibel worden afgestemd.

Enthousiast geworden?

Op zoek naar een stage plaats?