Contact

Het SER-gebouw is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer, vanaf het Centraal Station is het een wandeling van zo’n 10 minuten.

Bezoekadres

Bezuidenhoutseweg 60
2594 AW Den Haag
Routebeschrijving

Aanvraag SER-bezoek

De SER opent graag zijn deuren voor bezoeken en voor wie meer wil weten over de werkzaamheden van de SER. Wil je een bezoek brengen aan de SER? Vul dan het formulier in.

Postadres en telefoonnummer

Postbus 90405
2509 LK Den Haag
Tel.: 070 - 3 499 499

Parkeergelegenheid

U kunt uw auto parkeren op het terrein vóór het SER-gebouw. De toegang is geregeld met slagbomen.
Er is over het algemeen voldoende ruimte, helaas kunnen wij geen parkeerplaatsen reserveren of garanderen. In de omgeving van de SER is ook parkeergelegenheid (aan de Bezuidenhoutseweg tot 14 uur betaald). QPark New Babylon (bij Centraal Station) biedt volop ruimte.

Laadpunt voor elektrische auto's

De SER beschikt over een laadpaal, die u kunt gebruiken met uw eigen laadpas. Onze receptie informeert u bij binnenkomst graag over de locatie en de gebruiksvoorwaarden.

Toegankelijkheid

De SER is goed toegankelijk voor minder validen, een lift is aanwezig. Bezoekers kunnen in de Raadzaal gebruikmaken van een ringleiding, die is geïnstalleerd volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging van Slechthorenden (NVVS).

Bezoekadres SER

SER

9292
Please accept marketing-cookies to use this feature.

Neem contact op met de SER

De velden met * zijn verplicht

De persoonsgegevens die u via dit formulier aan ons verstrekt, worden verwerkt in overeenstemming met de geldende wetgeving en onze Privacyverklaring.

Gebouw Sociaal-Economische Raad (SER) in Den Haag. © Christiaan Krouwels