Nieuws- en themabrieven

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de activiteiten van de Sociaal-Economische Raad (SER)? Meld u aan voor onze nieuws- en themabrieven.

Nieuwsbrief SER

De nieuwsbrief van de SER verschijnt elke maand. Deze bevat actuele berichten over de raad, adviezen, rapporten, bijeenkomsten, benoemingen en een overzicht van het SERmagazine. Meld u aan.

Nieuwsbrief Energie & Klimaat

Deze maandelijkse nieuwsbrief bevat nieuws over het Energieakkoord en het Klimaatakkoord. Daarnaast staat er in de nieuwsbrief een selectie van nieuws van partners van het Energieakkoord. Meld u aan.

Nieuwsbrief IMVO Convenant Duurzame Kleding en Textiel

De SER faciliteert Convenanten Internationaal Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (IMVO). Het IMVO Convenant Duurzame Kleding en Textiel verzorgt maandelijks een nieuwsbrief. Deze verschijnt in het Engels. Meld u aan.

Nieuwsbrief Arboplatform

Met deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van belangrijk arbonieuws en de werkzaamheden van de SER en Stichting van de Arbeid op het gebied van arbeidsomstandigheden. Meld u aan.

Nieuwsbrief Leven Lang Ontwikkelen

Met deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte over de actie-agenda Leven Lang Ontwikkelen. Meld u aan.

Persberichten SER

Bij nieuwswaardige gebeurtenissen verstuurt de SER een persbericht. Meld u aan.

Themabrieven

De themabrieven verschijnen elke maand. Meld u aan.
Ze geven een overzicht van recent verschenen informatie over:

  • arbeidsmarkt en arbeidsparticipatie
  • pensioenen en de Algemene Ouderdomswet (AOW)
  • sociale zekerheid

Abonnement SERmagazine

De digitale versie van het SERmagazine verschijnt elke maand op de SER-website. U kunt zich ook gratis abonneren op de papieren versie. Vul dit aanvraagformulier in en ontvang het papieren SERmagazine thuis op de mat.