Nieuws- en themabrieven

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de activiteiten van de Sociaal-Economische Raad (SER)? Mis geen interessante artikelen meer en meld je aan voor onze nieuwsupdate en themabrieven.

SER-nieuwsupdate

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de Sociaal-Economische Raad (SER)! Meld je aan en geef je interesse(s) op. We sturen we je om de week een nieuwsupdate op basis van jouw interessegebied(en). Je ontvangt deze update alleen als er nieuws is.

Nieuwsbrief IMVO-convenanten

De SER-commissie houdt zich bezig met het bevorderen van Internationaal Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (IMVO) en faciliteert verschillende IMVO-convenanten. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de IMVO-convenanten! Abonneer je op onze Engelstalige maandelijkse nieuwsbrief.

Themabrieven (ook extern nieuws)

Abonneer je en ontvang maandelijks relevant nieuws, (overheids)informatie en recente boeken en artikelen over:

  • Arbeidsmarkt en arbeidsparticipatie
  • Pensioenen en de Algemene Ouderdomswet (AOW)
 

Abonnement SERmagazine

Wekelijks verschijnen nieuwe artikelen van het online SERmagazine op de SER-website. Vijf keer per jaar verschijnt het magazine met interessante achtergrondverhalen en interviews ook op papier. Abonneer je gratis op de papieren versie en ontvang het papieren SERmagazine thuis op de mat.

 

Gebouw Sociaal-Economische Raad (SER) in Den Haag. © Christiaan Krouwels