Utrecht Divers & Inclusief

Wil jouw bedrijf werken aan een gevarieerd personeelsbestand en een inclusieve bedrijfscultuur? Sluit je dan aan bij Utrecht Divers & Inclusief (UDI). Dit platform ondersteunt werkgevers uit alle sectoren van de Utrechtse arbeidsmarkt en geeft toegang tot een groeiend netwerk van bedrijven die diversiteit en inclusie stimuleren. Zij profiteren van hun focus op dit thema: niet alleen in bedrijfsrendement, maar ook wat betreft het aantrekken en behouden van personeel.

Wat is Utrecht Divers & Inclusief

Utrechts Divers & Inclusief is een stedelijke beweging in Utrecht waar werkgevers en werknemers in hun eigen bedrijf diversiteit en inclusie versterken en anderen stimuleren dit óók te doen. Op deze manier stellen we samen de norm voor goed en inclusief werkgeverschap.

Voor wie is Utrecht Divers & Inclusief

Utrecht Divers & Inclusief is voor organisaties en bedrijven uit alle sectoren: privaat en publiek, groot en mkb.

Waarom aansluiten

Je krijgt toegang tot een breed Utrechts netwerk en het kennisplatform waarop relevante kennis en ervaring over diversiteit en inclusie worden uitgewisseld. Daarnaast kun je met al jouw vragen over diversiteit en inclusie terecht bij de helpdesk van Utrecht Divers & Inclusief.

Hoe kun je als bedrijf of organisatie aansluiten

Dat kan op twee manieren: vul een plan van aanpak in en/of draag bij aan het kennisplatform. Aansluiten bij het netwerk is kosteloos.

Lees meer 
Logo Utrecht Divers & Inclusief (UDI)