Netwerk

Utrecht, met een arbeidsmarkt die volop in beweging is, biedt bedrijven veel kansen voor innovatie en groei. Hoe kan jouw bedrijf hierin meegaan en hoe haal je daar voordeel uit? Dat kan door aan te sluiten bij Utrecht Divers & Inclusief: een stedelijke beweging waar werkgevers en werknemers in hun eigen bedrijf diversiteit en inclusie versterken en anderen stimuleren dit óók te doen.

Waarom aansluiten?

Deel uitmaken van een netwerk

Je gaat deel uitmaken van een Utrechts netwerk dat motiveert en inspireert.

Toegang tot het kennisplatform

Je kunt relevante kennis en ervaring over diversiteit en inclusie vinden op het kennisplatform.

Ondersteuning van helpdeks

Je kunt bij de helpdesk van Utrecht Divers & Inclusief terecht voor ondersteuning bij de ontwikkeling van je diversiteitsbeleid.

Hoe kun je aansluiten?

Je kan op twee manieren aansluiten bij Utrecht Divers & Inclusief: ga gericht aan de slag met diversiteit en inclusie en/of draag bij aan het kennisplatform. Zowel het aansluiten bij het netwerk als de ondersteuning vanuit Utrecht Divers & Inclusief is kosteloos.

1

Schrijf een plan van aanpak en ga in je eigen bedrijf gericht aan de slag met diversiteit en inclusie. Utrecht Divers & Inclusief heeft hiervoor een format en ondersteunt je hierin.

EN / OF

2

Deel jouw kennis en ervaring op het gebied van diversiteit en inclusie en draag bij aan de stedelijke beweging van Utrecht Divers en Inclusief. Denk bijvoorbeeld aan een goed voorbeeld van een succesvolle aanpak op dit gebied binnen je bedrijf.

Aanmelden bij netwerk van Utrecht Divers en Inclusief

Utrecht luchtfoto stationsgebied © Peter Hulshof