Meedoen?

Wij zijn op zoek naar innovatieve en inspirerende voorbeelden van leven lang ontwikkelen, of naar initiatieven met een ondersteuningsvraag. De initiatieven richten zich op werkenden en/of werkzoekenden en kennen verschillende samenwerkingspartners. Op onze pagina met voorbeelden van leven lang ontwikkelen delen we initiatieven die duurzame resultaten hebben bereikt.

Na aanmelding nemen we contact met u op om: 1) meer te weten te komen over het initiatief, 2) te bespreken of en hoe we de ervaringen kunnen delen, of het initiatief kunnen ondersteunen.

Aanmeldformulier LLO-initiatief

Uw gegevens

Indien u niet zelf de contactpersoon bent van het initiatief, graag hieronder de gegevens van de contactpersoon vermelden.

Na aanmelding nemen we contact met u op om meer te weten te komen over het initiatief en bespreken we hoe we de ervaringen kunnen delen of het initiatief kunnen ondersteunen.

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om contact met u te leggen. Klik hier voor meer informatie over hoe uw gegevens worden gebruikt en de Privacyverklaring.

Velden met een * zijn verplicht