JobOn

Platform voor en door werkzoekenden.

Regio: Landelijk

JobOn is een landelijke community voor iedereen die een stap wil maken in de loopbaan. JobOn organiseert evenementen en online trainingen waarmee werkzoekenden hun netwerk en sollicitatievaardigheden vergroten met als doelstelling een baan die past bij het talent en ambitie. Wat wil ik? En wat kan ik? Bij deze vragen kun je terecht bij Stichting JobOn.

Het initiatief stimuleert onderling netwerken en verbinden. Deelnemers delen onderling tips, ervaringen met ons netwerk. Dankzij de bijeenkomsten en online trainingen werken deelnemers via eigen regie aan de loopbaan. Wij vinden het belangrijk dat werknemers werken aan duurzame inzetbaarheid in een baan die past. Naast events organiseren we in samenwerking met de SER een training FutureLab voor werkzoekenden 50+ die willen werken aan digitale vaardigheden binnen de huidige baan of voor een nieuwe baan. En organiseren we jaarlijks de werkbezoekdag voor werkzoekenden.

JobOn bereikt werkzoekenden die in-between-jobs zijn, maar ook mensen met een baan of zzp’ers die een nieuwe stap willen zetten. Ook bieden we programma’s voor nieuwkomers en organiseren wij Engelstalige events aan voor en door deze doelgroep. De mix van mensen zorgt voor een waardevolle ontmoetingen. Al onze bijeenkomsten worden kosteloos aangeboden vanuit de samenwerking met onderstaande partners. 

Betrokken samenwerkingspartners

Lokale Gemeenten, UWV, RMT en Landelijke Fondsen (o.a. Oranjefonds en Instituut GAK) en de Koninklijke Bibliotheek.

Contactpersoon

Josée Blanken  | E: josee@jobon.nl | T: 06 4157 49 92

Meer informatie

  • Website: JobOn
  • • Website Werkbezoekdag
  • Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via onze website en volg ons op LinkedIn.