Spring

Unieke opleidingen in de derde leerweg

Regio: landelijk

Spring Instituut heeft samenwerkingen met verschillende mbo-scholen, namelijk Noorderpoort, MBO Amersfoort, Technova College en MBO College Zuidoost. Deze samenwerkingen zijn aangegaan voor het flexibiliseren van diverse opleidingen in de derde leerweg. Er is grote vraag naar (her)geschoold personeel in diverse branches en er is behoefte aan flexibel studeren op zelfgekozen momenten, zonder terug te hoeven keren naar de schoolbanken. In deze samenwerkingen is de mbo-school de inhoudelijke expert en Spring Instituut expert op het gebied van flexibel en innovatief onderwijs.

De opleidingen zijn ontwikkeld door Spring Instituut, volgens de wensen van de mbo-school. De mbo-school krijgt hierbij een eigen leeromgeving in de stijl van de school. Hierin worden zowel de opleiding als de generieke vakken aangeboden.

De student kan de opleiding volgen op eigen tempo, waar en wanneer zij dat willen. Ze leren de vakkennis in hun eigen tijd in de online leeromgeving, door middel van afwisselende, interactieve opdrachten. De opgedane kennis wordt vervolgens geoefend in de werkpraktijk of op de mbo-school onder begeleiding van een vakdocent. Gedurende de opleiding ontvangen de studenten begeleiding van een persoonlijke studiecoach, Live Chat en Student Support.

Betrokken samenwerkingspartners

ROC Noorderpoort, MBO Amersfoort, Technova College, MBO College Zuidoost.

Contact

Sophie Dorrestijn | T: 085-0656156 | E: sophie.dorrestijn@springinstituut.nl

Marjolein Jansen | T: 085-0656156 | E: marjolein.jansen@springinstituut.nl

Meer informatie