Tools, kennisdocumenten & training

Onderstaande tools, kennisdocumenten en trainingen helpen je bedrijf bij het opzetten en uitvoeren van een betekenisvolle dialoog met je stakeholders.

Het betekenisvol betrekken van stakeholders is een integraal onderdeel van (internationaal) maatschappelijk verantwoord ondernemen en komt terug in alle stappen van het due diligence-proces volgens de OESO-richtlijnen.

Tools

Kennisdocumenten

Training

Heb je een vraag of suggestie of wil je weten welke trainingen beschikbaar zijn? Neem dan contact op via secretariaatimvo@ser.nl.

Podcast

Een aflevering van de SER-podcastserie ‘Impact in de Polder’ gaat specifiek over betekenisvolle stakeholderdialoog in internationale ketens.

Presentator Marnix Kluiters duikt met hoogleraar Harry Hummels, Arnoud van Vliet (CSR-manager bij Zeeman), Trude Vredeveld (netwerk-coördinator bij het MVO Platform) en Jules Beelen (SER) in de betekenis van een betekenisvolle dialoog. Hoe ziet deze dialoog er in de praktijk uit? En wat wordt er verwacht van bedrijven en stakeholders?

Meer informatie

Heb je een vraag of suggestie? Neem dan contact op via secretariaatimvo@ser.nl.


Het SER-project ‘Betekenisvolle stakeholderdialoog in (internationale) ketens’ is mede mogelijk gemaakt door de Goldschmeding Foundation.