KLM-platform MyJourney

10.000 cabin attendants en pursers bewust bezig met hun loopbaan.

Regio:Landelijk

Hoe laat je mensen zelfregie nemen over hun loopbaan, als vliegen hun way of life is? KLM stimuleert een leven lang ontwikkelen. Het online platform MyJourney geeft toegang tot alle mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en loopbaanoriëntatie. Het platform is toegankelijk vanaf elke plaats ter wereld – een vereiste voor vliegend personeel.

De online zelftests en loopbaanprogramma’s – en de offline KLM-activiteiten waarnaar het platform verwijst – brengen inzicht. Mensen ontdekken zichzelf en hun mogelijkheden. MyJourney prikkelt tot verbreding en verdieping. Dit leidt tot bewuste loopbaankeuzes, binnen of buiten de vliegtuigcabine.

MyJourney bevat een Keuzewijzer. Deze wijst de weg naar tests, scans en activiteiten die aansluiten bij het individu. Daardoor krijgen medewerkers de kans om fit, gemotiveerd en professioneel bezig te zijn met de eigen loopbaan.

Het KLM-platform MyJourney is ontwikkeld door eelloo, dat gespecialiseerd is in zelfregie, IT en organisatiepsychologie. Direct na de lancering in april 2019 had MyJourney 1.000 gebruikers. Het gebruik neemt elke maand toe.

Betrokken samenwerkingspartners

KLM, eelloo

Contactpersoon

Sara Bakker | E: s.bakker@eelloo.nl | T: 088 - 100 47 00 of 06 – 16 81 75 00

Meer informatie