Kalender Leven Lang Ontwikkelen

Bijeenkomsten, congressen en webinars over Leven Lang Ontwikkelen zijn hier te vinden.

De kalender stellen we graag samen met jouw input. Organiseer of ken je een (online) evenement rond het thema leven lang ontwikkelen? Stuur deze dan naar ons in.

Juni

Voorlichtingsbijeenkomst NLQF

1 juni 2023

Voorlichtingsbijeenkomst over het Nederlands Kwalificatieraamwerk NLQF. Deze bijeenkomst is voor alle partijen die in Nederland private kwalificaties aanbieden. Denk aan particuliere opleiders, branches, sectoren, werkgevers, examenbureaus en contractafdelingen van roc’s of hogescholen.

Leerwerkfestival Praktijkdag

22 juni 2023

‘Samen voor de ontwikkeling van mensen’, is wat professionals uit het onderwijs en uit de arbeidsmarkt, verbindt. Hoe stimuleer je (leven lang) ontwikkelen? De ontwikkeling van jezelf en van de mensen die je ondersteunt? En samen met wie kun je het ontwikkelen versterken en een leercultuur creëren waarin iedereen kan groeien? Deze vragen staan centraal op de Leerwerkfestival Praktijkdag.

November

Sterk aan het Werk festival

15 november 2023

SBCM, het Kenniscentrum en Arbeidsmarkt- & Opleidingsfonds voor de sociale werkgelegenheid, organiseert met Caop op 15 november het event: Sterk aan het Werk festival.

Meld zelf een bijeenkomst aan

Organiseer of ken jij een (online) evenement rond het thema leven lang ontwikkelen? Stuur deze in voor onze kalender!

vrouw belt op kantoor © Shutterstock

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven van alle actualiteiten? Schrijf je dan in voor onze Leven lang ontwikkelen-nieuwsbrief en word lid van de LinkedIn-groep.