Werken bij de SER

Bij de Sociaal-Economische Raad komen partijen samen om afspraken te maken over duurzame economische groei, een arbeidsmarkt en samenleving waarbij iedereen meedoet, en een goede kwaliteit van onze leefomgeving.

Werkgever met een bijzondere rol

De medewerkers van de SER werken in een omgeving met een bijzondere dynamiek. Dicht bij de politiek, samen met allerlei partijen uit het maatschappelijk middenveld met vaak uiteenlopende belangen. Beleidsmedewerkers werken hier in projectteams aan actuele sociaal-economische vraagstukken. Samen met de medewerkers van de ondersteunende afdelingen zorgt dit voor optimale werkomstandigheden. 

Ieder werkt vanuit hun passie, samen met elkaar en met anderen. Dat maakt het werk zo dynamisch en uitdagend. Binnen de organisatie heerst een informele sfeer en is er veel persoonlijk contact.

Arbeidsvoorwaarden

Naast een goede en informele werksfeer, biedt de SER een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling bij het ABP en ruime scholings- en ontwikkelmogelijkheden. Er is genoeg ruimte voor creativiteit en innovatie om de organisatie optimaal te laten functioneren. 

Een volledige werkweek is gemiddeld 38 uur. Werken in deeltijd is voor de meeste functies mogelijk. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de cao  voor de Sociaal-Economische Raad en kunnen voor een deel flexibel worden afgestemd. 

Een goede balans

Een goede balans tussen werk en privé vinden we belangrijk. Daarvoor biedt de SER de nodige faciliteiten zoals flexibele werktijden, deeltijd, diverse vormen van verlof en ontspanning. Er is een Kunstcommissie en een actieve Contactcommissie die uitstapjes en vele andere activiteiten organiseert. Bovendien is ons kantoor gevestigd naast het Haagse Bos, waar je heerlijk kan wandelen of hardlopen.

Ben je enthousiast geworden?


 

 
Jef Wintermans Jef Wintermans | © Sicco van Grieken
Karima Moaddine Karima Moaddine | © Sicco van Grieken