16 december | Webinar 'Meten en monitoren van diversiteit en inclusie' Webinar

Het meten en monitoren van diversiteits- en inclusiebeleid is voor veel bedrijven een grote uitdaging. Welke personeelsgegevens van werknemers mag je vastleggen? Hoe meet je resultaten van de activiteiten voor diversiteit? Hoe stel je de mate van inclusie op de werkvloer vast? Hoe krijg je meer inzicht in wat werkt en bijdraagt aan de businesscase van diversiteit en inclusie? De hoofdvraag van het webinar is welke instrumenten hiervoor beschikbaar zijn. Experts delen kennis en tips en ondertekenaars van het Charter Diversiteit vertellen over hun praktijkervaringen.

Webinar meten en monitoren

 

Tijdens het webinar zal het nieuwe Charterdocument 'Meten is weten' worden gepresenteerd door Leo Euser, senior-beleidsmedewerker SER Diversiteit in Bedrijf. Daarnaast zal er ook ruimte in het programma zijn voor het toelichten van de Barometer Culturele Diversiteit. Tenslotte presenteren twee bedrijven hun ervaringen met het meten van een divers personeelsbestand en het meten van een inclusief bedrijfsklimaat. Het volledige programma staat op de event website van dit webinar.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum: donderdag 16 december 2021
Tijd: 11.30 – 13.00 uur
Plaats: Online (Microsoft Teams)
Aanmelden*: meld je aan via deze linkJe ontvangt een registratiebevestiging met daarin de link om deel te nemen.

*Wanneer je je inschrijft voor dit webinar rekenen wij op jouw online-deelname. Kan je er uiteindelijk tóch niet bij zijn? Meld je dan af.