Meten is weten

Het meten van diversiteit en inclusie is een cruciaal onderdeel van het diversiteitsbeleid. Zo krijgt u inzicht in wat bepaalde acties voor resultaat hebben opgeleverd. Toch bestaat hierover nog veel onduidelijkheid. Wat mag u bijvoorbeeld wel en niet registreren? En hoe kunt u diversiteit en inclusie meten en monitoren?

Kennisdocument

In het kennisdocument ‘Meten is Weten’ geven we antwoord op bovengenoemde vragen. Aan bod komt welke voordelen het meten van diversiteit op kan leveren er waar u rekening mee moet houden. Download de meest actuele versie hier (versie 2 januari 2018). 

Charterbijeenkomst

Dat het onderwerp leeft, bleek uit de drukbezochte charterbijeenkomst ‘Meten is Weten’ op 5 oktober 2017. De bijeenkomst werd georganiseerd door Diversiteit in Bedrijf en gehost door het ministerie van Economische Zaken. Charterondertekenaars PostNL en PwC leverden een relevante bijdrage aan het event. 

 

Meten is weten: de film

Op de Charterbijeenkomst ‘Meten is Weten’ werd de gelijknamige film gelanceerd. Hierin wordt het belang van het meten van diversiteit uitgebeeld. Daarnaast geeft de film informatie over hoe u diversiteit en inclusie kunt meten.

Meten is weten