Uitnodigen SER-voorzitter Kim Putters

De voorzitter van de SER ontvangt tientallen uitnodigingen per week. Bijvoorbeeld om een inleiding te geven, een boek in ontvangst te nemen of om kennis te maken met een organisatie. De voorzitter stelt deze uitnodigingen op prijs. Gelet op het grote aantal verzoeken is hij echter genoodzaakt een selectie te maken.

Wilt u de voorzitter uitnodigen? Dan is het raadzaam om eerst onderstaande aandachtspunten te lezen voordat u het formulier gaat invullen. Dan weet u waaraan een uitnodiging moet voldoen.

Waarom nodigt u uit?

Geef in uw uitnodiging duidelijk de motivatie aan. Wat wordt er verwacht van de voorzitter? Waarom is dit een goed moment voor een ontmoeting met de voorzitter, een toespraak of een bezoek van hem? Welke raakvlakken ziet u met het werk van de SER? Waarom is het voor de voorzitter interessant om in te gaan op uw uitnodiging?

Wanneer een uitnodiging versturen?

Probeer uw verzoek 2 à 3 maanden of anders zo ver mogelijk van te voren voor uw bijeenkomst te versturen. Het duurt ongeveer 1 à 2 weken voordat u antwoord krijgt, zodat u nog ruim op tijd weet of de voorzitter op uw uitnodiging ingaat. Een uitnodiging op het laatste moment valt vaak niet meer in zijn agenda in te passen. 


Formulier uitnodigen SER-voorzitter

Het Evenement

Programma evenement

Persoonsgegevens van de contactpersoon

Bijlagen

Velden met een * zijn verplicht

Alle informatie die u geeft, wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt. Zie voor meer informatie onze Privacyverklaring.