SER Arboplatform

Het centrale informatiepunt van sociale partners over gezond en veilig werken. Het Arboplatform biedt advies, kennisuitwisseling en inspirerende voorbeelden aan werkgevers, werknemers en arbodeskundigen. Bovendien kunt u hier met uw vragen terecht. Het doel is samenwerken aan goede werkomstandigheden.

Adviezen en handreikingen

De SER heeft veel adviezen uitgebracht op het terrein van de arbeidsomstandigheden. Bijvoorbeeld over werken met een chronische ziekte en over grenswaarden van gevaarlijke stoffen op de werkplek. De Stichting van de Arbeid heeft praktische handreikingen ontwikkeld. Waardevolle informatie, die u nu op deze themapagina bij elkaar vindt.

Netwerk ontwikkelen

Het Arboplatform wordt op termijn een community, waar u als arboprofessional kennis en ervaring kunt uitwisselen met collega’s. Tijdens netwerkbijeenkomsten krijgt u informatie over arbo-oplossingen uit andere branches. Bovendien kunt u ons vragen over veilig en gezond werken stellen: wij geven u antwoord of brengen u in contact met anderen binnen ons netwerk.

Neem contact met ons op

Loop je ergens tegen aan op het gebied van arbo? Stel een vraag.

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van wat de SER doet voor gezond en veilig werken.