TechGrounds

Opleiding tot IT-professional met een focus op vrouwen en culturele diversiteit.

Regio: West

Techgrounds is de IT-kweekvijver en biedt oriëntatie-trainingen, opleidingen én ondersteuning bij opleidingen van derden. Ze halen barrières weg, zodat iedereen in IT aan het werk kan en het is bijna altijd kosteloos voor de deelnemers!

Techgrounds Guide

De Guide is een uniek overzicht van de totale IT-arbeidsmarkt en daardoor hét startpunt in je kennismaking met IT. Al meer dan 5500 mensen hebben de Guide gedaan. Na drie uurtjes zelfstudie begrijp je essentiële IT-termen, weet je wat de beroepen inhouden en besef je hoe waardevol jouw ervaring en skills zijn.

Techgrounds Pathways

Pathways is de enige onafhankelijke IT-oriëntatietraining van Nederland. Inmiddels hebben al meer dan 1000+ omscholers zich via Pathways georiënteerd. Het programma is een mix van webinars, IT-proeflessen, tech workshops, praktijkopdrachten en Q&A’s met opleiders, omgeschoolden en IT-experts. Er is begeleiding door IT-oriëntatie coaches. Het curriculum heeft focus op soft en hard skills.Met Pathways ervaar je of je IT leuk vindt, welke banen bij jouw talenten passen, met welke opleider jij je wil omscholen én hoe je IT-opleiding bekostigd kan worden.

Techgrounds Academy

Techgrounds Academy is lerend werken voor mensen die niet slechts een baan, maar een succesvolle IT-carrière met doorgroeimogelijkheden willen. Met hun leerwerkpaden school je om zonder relevante vooropleiding en wordt je opleiding betaald door je (toekomstige) werkgever of uitkeringsinstantie. Meer dan 450 mensen hebben zich met Techgrounds Academy omgeschoold naar hun IT-carrière.

TechGrounds is aangesloten bij Amsterdam - Divers & Inclusief, het stedelijk platform voor een inclusieve arbeidsmarkt.

Betrokken samenwerkingspartners

Randstad, Salesforce, AWS, Kansen voor West, House of Skills, JP Morgan, Booking.com, TomTom, Rabobank, CA-ICT

Contact

Simone van Breugel | E: Simone@Techgrounds.nl 

Meer informatie