Meld je aan voor de Diversity Day Inspiratiesessie (12 mei)

In het kader van de European Diversity Month vindt op donderdag 12 mei de Diversity Day Inspiratiesessie 2022 plaats. Tijdens deze sessie kunnen deelnemers ideeën opdoen voor activiteiten op Diversity Day, dat dit jaar in het thema staat van 'Verschil Verrijkt'. Het programma is online te volgen en begint om 13.00 uur.

 12 mei inspiratiesessie

Geïnteresseerd? Klik op de link om je aan te melden.

De dag wordt geleid door Hussein Dia (beleidsmedewerker van SER Diversiteit in Bedrijf), die de opening verzorgt. Hij geeft daarna het stokje door aan Bouchra Talidi, eigenaar en oprichter van advies- en trainingsbureau Inclusioncy. Het onderwerp van haar keynote is 'Inclusieve Werkcultuur'.

De tweede keynote van de middag draagt de titel Only together can we succeed. Deze wordt verzorgd door prof. dr. Jutta Allmendinger. Allmendinger is de algemeen directeur van het WZB Social Science Center en voorzitter van G7 Gender Equality Advisory Council. Ook is ze hoogleraar arbeidssociologie aan de Humboldt University of Berlin.

Daarnaast presenteren twee partnerbedrijven van Diversity Day 2022 good practices en is er een intermezzo met spoken word door dichter Zaïre Krieger. Zij vertaalde onder meer The Hill We Climb, het gedicht dat Amanda Gorman voordroeg tijdens de inauguratie van de huidige Amerikaanse president Joe Biden.

De Save The Date voor dit evenement staat al online. Klik hier voor meer informatie.

Profielfoto's sprekers Diversity Day inspiratiesessie. V.l.n.r.: Jutta Allmendinger, Bouchra Talidi, Hussein Dia, Zaïre Krieger