Benoemingen

Update benoemingen december 2023

Door talent zichtbaar te maken bevordert SER Topvrouwen de doorstroom van vrouwen naar topposities. Successen zijn er om te vieren en momenteel ‘regent’ het benoemingen van onze Topvrouwen in boardroom posities. Wij zijn trots om deze te kunnen publiceren.

Terug naar topvrouwen

Loes Mulder

Loes Mulder wordt secretaris-generaal bij het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. De ministerraad heeft ingestemd met het voorstel van minister De Jonge van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De benoeming gaat in op 1 januari 2024.


Linda Keijzer

Linda Keijzer is met ingang van 1 januari 2024 benoemd als nieuwe ceo van Homefashion Group, moederbedrijf van Leen Bakker en Kwantum.


José van Aerle  

José van Aerle wordt hoofddirecteur Financiën en Control bij het ministerie van Defensie. De ministerraad heeft ingestemd met de voordracht op voorstel van minister De Jonge van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De benoeming gaat in op 1 februari 2024.

Natasa van Workum  

Natasa van Workum wordt per 11 december 2023 directeur Inlichtingen bij de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD).

Pauline Satter  

Pauline Satter is met ingang van 28 november 2023 benoemd tot lid raad van toezicht bij PCBO Apeldoorn. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Wesselo, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Diana Schukkink-Roijmans

Diana Schukkink-Roijmans, CFO bij Pas Reform, is benoemd als commissaris bij International Plywood. De bemiddeling kwam tot stand door bemiddeling van C&Q executive Search, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.


Aliette van der Wal  

Aliette van der Wal is per 1 december 2023 benoemd als EVP Marketing bij VELUX. Daarnaast is zij per 4 oktober benoemd in de raad van toezicht van de Stichting Langer Gezond.


Caroline Witsenburg

Caroline Witsenburg is per 15 oktober 2023 benoemd als regiodirecteur Zuidwest Nederland bij ’s Heeren Loo. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Holtrop Ravesloot, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.


Monique Philippens  

Monique Philippens is per 1 december 2023 benoemd als lid raad van toezicht bij ’s Heeren Loo. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Holtrop Ravesloot, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.


Pauline Meurs  

Pauline Meurs is per 1 mei 2024 benoemd als lid raad van toezicht bij ’s Heeren Loo. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Holtrop Ravesloot, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.


Mariella de Koning  

Mariella de Koning is benoemd als boardmember bij Ecochain.


Gerda Huijbregts

Gerda Huijbregts is per 1 december 2023 benoemd als lid raad van toezicht bij PSW. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Leeuwendaal, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.


Françoise Dings

Françoise Dings is per 1 december 2023 benoemd als bestuurder met rol van voorzitter bij ZorgSpectrum. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Leeuwendaal, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.


Georgina Doornweerd

Georgina Doornweerd is per 1 december 2023 benoemd als lid raad van toezicht bij SOL Ambacht. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Leeuwendaal, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.


Fardoe Hoefnagel

Fardoe Hoefnagel is per 1 december 2023 benoemd als directeur Bedrijfsvoering bij SEIN. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Leeuwendaal, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.


Marjan Trompetter  

Marjan Trompetter is per 1 januari 2024 benoemd tot voorzitter Raad van Toezicht bij Erasmus MC. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van The Executive Network, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.


Marleen Prins

Op 15 november 2023 start Marleen Prins als nieuwe COO (Chief Operating Officer). Ze gaat onderdeel uitmaken van de Raad van Bestuur van Essent N.V.


Ditri Zandstra

Ditri Zandstra is met ingang van 6 december 2023 benoemd tot lid Supervisory Committee voor Vesteda. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Partners at Work en Escalier, een executive searchbureau die zich committeert aan diversiteit in de boardroom.


Marleen van der Werff

Marleen van der Werff is met ingang 1 november 2023 van benoemd tot CFO bij de Ridder Group. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Partners at Work, een executive searchbureau die zich committeert aan diversiteit in de boardroom.


Petra van den Broek

Petra van den Broek is met ingang van 20 december 2023 benoemd tot lid raad van toezicht voor Mijzo. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Partners at Work, een executive searchbureau die zich committeert aan diversiteit in de boardroom.


Judith Koole

Judith Koole is met ingang van oktober 2023 benoemd tot voorzitter raad van toezicht voor Emergis. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Partners at Work, een executive searchbureau die zich committeert aan diversiteit in de boardroom.


Pauline Boerman 

Pauline Boerman is benoemd als CEO bij Blokker.

Saskia Lavrijssen

Saskia Lavrijssen is per 1 maart 2024 benoemd als de nieuwe Decaan van de Faculteit der Managementwetenschappen van de Radboud Universiteit. Tevens is zij lid van de Raad van Toezicht van onder andere Avans Hogeschool. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Chasse Executive Search, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.


Elise van 't Loo

Elise van ’t Loo is met ingang van 15 januari 2024 benoemd tot Directeur-Bestuurder bij JIMwerkt. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van ADJ, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.


Monique Busch  

Monique Busch is per 1 januari 2024 benoemd ben als CFO bij Hoppenbrouwers. Afgelopen week is door de Cobouw bekend gemaakt dat Hoppenbrouwers inmiddels het vijfde installatiebedrijf van Nederland is.

Marjan Boertjes

Marjan Boertjes is met ingang van 1 januari 2024 benoemd tot lid van de Raad van Toezicht bij Vecht & IJssel. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van HRTouchpoints, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.


Aivie Sewgobind-Soekhlal

Aivie Sewgobind-Soekhlal wordt met ingang van 1 februari 2024 benoemd tot directeur concerndirectie Mens en Organisatie bij het ministerie van Financiën.

Marjan Trompetter  

Marjan Trompetter is per 1 januari 2024 benoemd tot voorzitter Raad van Toezicht bij Erasmus MC. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van The Executive Network, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.


Elma Groen

Elma Groen is met ingang van 1 januari 2024 benoemd tot lid commissie Sinaï Centrum bij Sinaï Centrum. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Suur & Company, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Suzan Vernie

Suzan Vernie is met ingang van 1 februari 2024 benoemd tot bestuurder bij Reade. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Suur & Company, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Nicole Daniëls-Hendriks

Nicole Daniëls-Hendriks is met ingang van 1 februari 2024 benoemd tot lid raad van bestuur bij Cello. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Suur & Company, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Ellis Kastelein

Ellis Kastelein, lid raad van bestuur bij Humanitas, is met ingang van 1 december 2023 benoemd tot lid raad van toezicht – financiën en bedrijfsvoering bij Revant. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Suur & Company, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.


Marjolein Madlener

Marjolein Madlener, Directeur Change & Transformation bij De Volksbank, is met ingang van 19 december 2023 benoemd tot lid raad van toezicht – bedrijfsvoering/IT/vastgoed bij Humanitas. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Suur & Company, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.


Melanie Koelemaij

Melanie Koelemaij, HR-directeur bij Randstad, is met ingang van 1 december 2023 benoemd tot lid raad van toezicht – organisatieontwikkeling bij Isala. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Suur & Company, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.


Hannie Vlug

Hannie Vlug, directievoorzitter bij Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven, is met ingang van 1 januari 2024 benoemd tot lid raad van toezicht – HRM en medezeggenschap bij Groene Hart Ziekenhuis. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Suur & Company, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.


Teresa Furtado Plácido

Teresa Furtado Plácido is met ingang van 19 december 2023 benoemd tot lid raad van toezicht – kwaliteit & veiligheid bij Humanitas. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Suur & Company, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.


Hilda Barnhoorn

Hilda Barnhoorn, nu lid raad van bestuur bij Lunet, is met ingang van 1 februari 2024 benoemd tot bestuurder bij Attent Zorg & Behandeling. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Suur & Company, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.


Thessa van der Windt

Thessa van der Windt is met ingang van 11 december 2023 benoemd tot voorzitter raad van commissarissen bij Zorgpartners Midden-Holland. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Leeuwendaal, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.


Thessa van der Windt

Thessa van der Windt is met ingang van 11 december 2023 benoemd tot voorzitter raad van commissarissen bij Zorgpartners Midden-Holland. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Leeuwendaal, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.


Gerrien Anbeek

Gerrien Anbeek is benoemd als lid raad van toezicht bij Stichting Allegoeds. Haar aandachtsgebied is Personeel & Organisatie zij wordt tevens voorzitter van de Remuneratie Commissie.


Albana Huska

Albana Huska is benoemd als Chief Technology Officer (CTO) bij Treetop.