Benoemingen

Update benoemingen juni 2024

Door talent zichtbaar te maken bevordert SER Topvrouwen de doorstroom van vrouwen naar topposities. Successen zijn er om te vieren en momenteel ‘regent’ het benoemingen van onze Topvrouwen in boardroom posities. Wij zijn trots om deze te kunnen publiceren.

Terug naar topvrouwen

Corine Bohmers

Corine Bohmers is met ingang van 27 mei 2024 benoemd tot directeur bij Stichting Roset-Twente. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Partners at Work, een executive searchbureau die zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Resi Becker

Resi Becker is per 1 juni 2024 benoemd als lid van de raad van commissarissen van Port of Amsterdam, het havenbedrijf van Amsterdam.

Vera van Waardenburg

Vera van Waardenburg is met ingang van 1 augustus 2024 benoemd tot directeur faculteit Sociaal Werk en Toegepaste Psychologie bij Hogeschool Leiden. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Wesselo, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Catharina van Oostveen

Met ingang van 1 juni 2024 is Catharina van Oostveen benoemd als lid van de Raad van Commissarissen bij Marente. Marente is een ouderenzorgorganisatie in de Duin- en Bollenstreek met tien verpleeghuizen, ruim dertig thuiszorgteams en een afdeling revalidatie & herstel.

Els van Bezouwen

Els van Bezouwen is per 1 juli 2024 benoemd tot voorzitter raad van bestuur bij Yulius. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Suur Ten Oever, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Enrike Rutten

Enrike Rutten is per 1 mei 2024 gestart als chief executive officer bij Blue Ocean Staffing Services.

Hilde Laffeber-Nicolaï

Hilde Laffeber-Nicolaï start op 10 juni 2024 als directeur Communicatie bij het ministerie van Financiën.

Martha Buitenkamp

Martha Buitenkamp is benoemd als lid raad van commissarissen (profiel klant en wonen) bij Lefier. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Whyz, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Carry Goedhart

Carry Goedhart wordt met ingang van 1 september 2024 directeur-generaal Algemene Bestuursdienst bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Carlijn van Gulpen

Carlijn van Gulpen wordt per 1 juni 2024 benoemd tot directeur Stikstof bij het directoraat-generaal Landelijk Gebied en Stikstof van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Floor Felten

Floor Felten is per 1 juni 2024 benoemd tot Directeur bij Heijmans Infra. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Escalier, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Annemarie Maarse

Annemarie Maarse is per 1 juni 2024 benoemd tot Head of Asset management bij Bouwinvest. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Escalier, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Judith Tillie

Judith Tillie is per 1 juni 2024 benoemd tot director asset management Achmea Real Estate. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Escalier, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Monique van Leeuwen

Monique van Leeuwen start met ingang van 1 juni 2024 als CFO bij de Walraven Groep. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Partners at Work, een executive searchbureau die zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Jessica Roozen

Jessica Roozen start per 1 juli 2024 als Client Solutions Leader Nederland bij Selecta, Europees marktleider in Food Tech. De benoeming is tot stand gekomen door bemiddeling van Signium, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit en inclusiviteit in de boardroom.

Rinda den Besten

Rinda den Besten is benoemd tot voorzitter raad van toezicht van Utrecht Marketing.

Marieke Bouwman

Marieke Bouwman is per 1 mei 2024 benoemd als directeur-bestuurder bij De Kerkelijke instelling Erfgoed Glorieux (KIEG). De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Leeuwendaal, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Julie Duong Ferat

Azerion heeft bekendgemaakt dat Julie Duong Ferat eind juni start als nieuwe CFO.

Hanneke Propitius

Hanneke Propitius is per direct benoemd tot directeur-bestuurder van Stichting Lezen en Schrijven. Per 1 januari 2024 was zij al als waarnemend directeur-bestuurder bij de stichting actief. Beide benoemingen zijn tot stand gekomen via bemiddeling van Chasse Executive Search.

Hillie Beentjes

Hillie Beentjes start met ingang van 19 augustus 2024 als directeur Digitale Samenleving tevens plaatsvervangend directeur-generaal DOO bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Meryem Kilic-Karaaslan

Meryem Kilic-Karaaslan is benoemd tot directeur van TwynstraGudde Interim Management en Executive Search.

Godelieve van Velsen

Tijdens de Algemene Vergadering van zaterdag 25 mei 2024 is Godelieve van Velsen benoemd als CFRO van coöperatie DELA. Van Velsen start vanaf 1 juli met haar werkzaamheden als CFRO van DELA.

Agnes Jongerius

Agnes Jongerius is per 28 maart 2024 benoemd als lid raad van toezicht bij de Goldschmeding Foundation. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Holtrop Ravesloot, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Grietsje Visser

Grietsje Visser is per 5 augustus 2024 benoemd als lid raad van bestuur bij Carinova. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Holtrop Ravesloot, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Simone Mensink

Simone Mensink wordt per 19 augustus benoemd als Directeur Klant bij Salland Zorgverzekeringen. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van The Executive Network een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Annabelle Vultee

Annabelle Vultee start per 1 mei 2024 als Chief Executive Officer bij GoodHabitz. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Egon Zehnder, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Annika Versloot

Annika Versloot is benoemd tot president van stichting Cosmic Girls.

Marjolein Oosterhof

Marjolein Oosterhof is per 1 april 2024 benoemd als lid raad van toezicht bij Parlan Jeugdhulp. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Leeuwendaal, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.