Nieuwe ‘look and feel’ voor SER Topvrouwen database

Op 31 januari 2023 opent SER Topvrouwen een vernieuwde database. Na ruim 6 jaar was de database toe aan een optimalisatieslag. Daarom is de Topvrouwen database - mede op basis van input van Topvrouwen en executive searchers - in een nieuw jasje gestoken.

SER Topvrouwen database vernieuwd © SER
De optimalisatieslag biedt kandidaten en gebruikers van de database meer gebruiksgemak. Zo zijn onderstaande facetten van de database, die kosteloos te gebruiken is door organisaties op zoek naar toptalent en board ready-topvrouwen die zich kandidaat stellen, onder de loep genomen en verbeterd.

Ambitie

Naast het vermelden van werkervaring, maakt de vernieuwde database het nu mogelijk om ambities met betrekking tot toekomstige functies aan te geven.

Community

De database biedt Topvrouwen nu de mogelijkheid om met elkaar te ‘connecten’. Tijdens onze events inspireren Topvrouwen elkaar en doen zij nieuwe contacten op – die vaak bijdragen aan hun route naar de (sub)top. De vraag is regelmatig gesteld of ook de SER Topvrouwen database kan bijdragen aan het versterken van deze community. Daarom is het nu mogelijk gemaakt om via de database met andere topvrouwen in contact te komen.

Uitbreiding zoekresultaten voor searchers

De database bevat een uitbreiding van filtermogelijkheden binnen het zoeksysteem. Als toevoeging op het huidige en/en zoeksysteem zijn de zoekresultaten in de dropdown menu’s op basis van en/of. Dit betekent een belangrijke uitbreiding van het aantal resultaten, waardoor je profiel eerder zichtbaar wordt.

Overstap naar vernieuwde database

Met de lancering van deze vernieuwde database, is per ingang van 31 januari de oude database niet meer toegankelijk. Gebruikers en kandidaten van de database hebben hierover bericht ontvangen op 30 januari. Wel geregistreerd in de database als Topvrouw of organisatie, maar geen mail ontvangen? Neem dan per mail contact met ons op.

Database in co-creatie met Topvrouwen community

In de afgelopen periode is de nieuwe database zowel door diverse Topvrouwen als door een aantal frequente gebruikers getest. Mede dankzij hun input is het optimaliseren van de database mogelijk gemaakt.


SER Topvrouwen
Roltrap met mensen

Aanmelden

Opgenomen worden in de database als board ready-kandidaat?
Meld je hier aan

Op zoek naar kandidaten voor de rvb, rvc of rvt?
Meld jouw organisatie hier aan