Infácy opnieuw voor drie jaar gecertificeerd

Trainings- en adviesbureau Infácy behoudt voor maatwerktrainingen het certificaat van Stichting SCOOR-RMZO. Het certificaat is drie jaar geldig.

Geeltjes op het glas plakken © Shutterstock / fizkes

Opleiding voldoet aan criteria SCOOR-RMZO

Infácy behaalde het SCOOR-RMZO certificaat eind 2018. Het certificaat geldt voor drie jaar. Daarom vond bij Infácy de afgelopen maanden een hercertificeringsaudit plaats. . Het onafhankelijke auditbureau NCI Certificering voerde die uit. Daarin heeft Infácy aangetoond dat haar maatwerktrainingen voor ondernemingsraden, nog steeds voldoen aan de door Stichting SCOOR-RMZO gestelde kwaliteitseisen. Op basis hiervan is Infácy weer voor drie jaar gecertificeerd en blijft het bureau in het register van SCOOR-RMZO opgenomen.

SCOOR-RMZO bewaakt kwaliteit opleidingen

Stichting SCOOR-RMZO bewaakt de kwaliteit van de opleidingen voor leden van ondernemingsraden, door certificering van or/pvt’s-opleidingsbureaus. De certificering gebeurt aan de hand van objectieve en meetbare eisen, die door SCOOR-RMZO zijn vastgesteld. Om in aanmerking te kunnen komen voor een certificaat dient het opleidingsbureau aan deze eisen te voldoen. Daarbij staat de kwaliteit van het opleidingsbureau centraal.