Nieuws- en themabrieven

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de activiteiten van de Sociaal-Economische Raad (SER)? Meld u aan voor onze nieuws- en themabrieven.

Nieuwsbrief SER

De nieuwsbrief van de SER verschijnt elke maand. Deze bevat actuele berichten over de raad, adviezen, rapporten, bijeenkomsten, benoemingen en een overzicht van het SERmagazine. Meld u aan.

Nieuwsbrief Energie & Klimaat

Deze maandelijkse nieuwsbrief bevat nieuws over het Energieakkoord en het Klimaatakkoord. Daarnaast staat er in de nieuwsbrief een selectie van nieuws van partners van het Energieakkoord. Meld u aan.

Nieuwsbrief IMVO Convenanten

De SER faciliteert Convenanten Internationaal Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (IMVO). De Engelstalige nieuwsbrief verschijnt per kwartaal en bevat nieuws over alle convenanten. Meld u aan.

Nieuwsbrief Arboplatform

Met deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van belangrijk arbonieuws en de werkzaamheden van de SER en Stichting van de Arbeid op het gebied van arbeidsomstandigheden. Meld u aan.

Nieuwsbrief Leven Lang Ontwikkelen

Met deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte over de actie-agenda Leven Lang Ontwikkelen. Meld u aan.

Nieuwsbrief Medezeggenschap

Nieuwsbrief die de SER uitbrengt met nieuws, achtergronden, nieuwe tools en handreikingen over medezeggenschap en diverse nuttige links en leestips. De nieuwsbrief verschijnt elke twee maanden. Meld u aan.

Persberichten SER

Bij nieuwswaardige gebeurtenissen verstuurt de SER een persbericht. Meld u aan.

Themabrieven

De themabrieven verschijnen elke maand. Meld u aan.
Ze geven een overzicht van recent verschenen informatie over:

  • arbeidsmarkt en arbeidsparticipatie
  • pensioenen en de Algemene Ouderdomswet (AOW)

Abonnement SERmagazine

Wekelijks verschijnen nieuwe artikelen van het online SERmagazine op de SER-website. U kunt zich ook gratis abonneren op de papieren versie. Vul dit aanvraagformulier in en ontvang het papieren SERmagazine thuis op de mat.