Bijeenkomsten voor adviseurs/trainers van or of pvt over nieuwe pensioenwet

Recentelijk is de nieuwe pensioenwet door de Eerste Kamer aangenomen. Alle pensioenregelingen in Nederland ondervinden hiervan de gevolgen. Omdat een pensioenregeling een complex onderwerp is, kunnen ondernemingsraden veelal de ondersteuning van professionals goed gebruiken.

Hand opsteken © Shutterstock

Ondernemingsraden en personeelsvertegenwoordigingen spelen een belangrijke rol in de overgang naar het nieuwe pensioenstelsel. Ze beslissen bijvoorbeeld mee over hoe de nieuwe regeling er uit moet zien. Nog niet alle ondernemingsraden en personeelsvertegenwoordigingen zijn begonnen.

Als hun trainer of adviseur kun je hier een belangrijke rol spelen. Daarom organiseert de SER samen met Werken aan ons pensioen op 7 september, 16 november 2023 en 25 januari 2024 interessante gratis workshops hierover.

Bijeenkomsten voor adviseurs en trainers van or of pvt

Tijdens de bijeenkomsten worden de pensioenwijzigingen in grote lijnen besproken, en wordt uitgelegd hoe professionals de website kunnen gebruiken bij het informeren en op weg helpen van ondernemingsraden in de pensioentransitie. De bijeenkomsten vinden plaats bij de SER in Den Haag en staan gepland op:

Deel 1: 7 september 2023 van 14.00 – 16.00 uur
Deel 2: 16 november 2023 van 14.00 – 16.00 uur
Deel 3: 25 januari 2024 van 14:00 – 16:00 uur

Geef je belangstelling door

Ben jij werkzaam als medezeggenschapsprofessional (trainer of adviseur) en heb je interesse om deel te nemen? Meld je dan aan via: https://fd2.formdesk.com/ministerieszw/aanmelden-OR-events