Online Kick-off Diversity Day Online bijeenkomst

We naderen de vijfde editie van Diversity Day, de nationale feestdag waarop we de inzet voor diversiteit en inclusie (D&I) op de werkvloer vieren.

3 oktober 2023 | 09.00 – 10.00 uur

Onder het motto “Verschil Verrijkt!” richten we de spotlights op inspirerende voorbeelden, good practices en waardevolle lessen. Start samen met ons de dag met de kick-off van Diversity Day, die je motiveert om alles uit deze feestdag te halen. Van 9.00 uur tot 10.00 uur nemen we je mee in een inspirerend programma met dagvoorzitter Eva Eikhout.

Online Kick-off Diversity Day

Programma

Het precieze programma volgt nog, maar we kunnen je wel al vertellen dat het net als elk jaar stof tot nadenken zal geven. We blikken terug op de afgelopen jaren, staan stil bij de urgentie en bespreken de impact van Diversity Day. Onder leiding van Eva Eikhout behandelen we samen met sociale partners, wetenschappers, bestuurders en studenten vragen als “Hoe ben je er als werkgever voor iedereen?” en “Welke toekomst ziet de jongere generatie voor de werkvloer?”. Houd de event website in de gaten om op de hoogte te blijven van het programma.

Aanmelden

Iedereen is van harte uitgenodigd voor het online kick-off event van Diversity Day 2023 op dinsdag 3 oktober. Meld je aan en stuur de event website door naar een ieder die staat voor Diversiteit en inclusie op de werkvloer!

Welke impact maak jij op Diversity Day?

De aandacht voor Diversity Day groeit elk jaar. Om te weten welke bedrijven en organisaties meedoen, willen we graag dat je je activiteit(en) hier aanmeldt. Zo weten we wat er onder de deelnemers leeft en kunnen we volgend jaar nóg beter inspelen op hun behoeften. Bij aanmelding krijg je direct gratis toegang tot de digitale Diversity box.