Nieuws SCOOR-RMZO

Een overzicht van recente nieuwsberichten van Stichting SCOOR-RMZO.

Ook medezeggenschapsadviseurs onderdeel van SCOOR-RMZO

06-06-2024

Veel medezeggenschapsopleiders doen ook advieswerkzaamheden en veel adviseurs geven ook trainingen. Voor beide werkzaamheden kunnen zij vanaf nu terecht in het register van SCOOR-RMZO. Door het register ook voor adviseurs open te stellen, krijgen deze medezeggenschapsprofessionals meer flexibiliteit om aan de (her)registratie-eisen te voldoen.

Jaarverslag SCOOR RMZO 2023

29-05-2024

In het jaarverslag van de stichting SCOOR-RMZO 2023 lees je welke activiteiten de stichting het afgelopen jaar heeft ondernomen.

Opleidingsbureau Academie voor Medezeggenschap opnieuw gecertificeerd

30-04-2024

Academie voor Medezeggenschap behaalde het SCOOR-RMZO certificaat in 2017. Onlangs heeft dit bureau voor de tweede keer een hercertificeringsaudit doorlopen met goed resultaat. Opnieuw kon worden aangetoond dat hun standaard- en maatwerktrainingen voldoen aan de door Stichting SCOOR-RMZO gestelde kwaliteitseisen.

Medezeggenschaptrainingen van bureau Loof training en advies voldoen aan criteria SCOOR-RMZO

26-01-2024

Bureau Loof training en advies heeft tijdens een audit, die is uitgevoerd door het onafhankelijke auditbureau NCI, opnieuw aangetoond dat hun trainingen voor ondernemingsraden, voldoen aan de door Stichting SCOOR-RMZO gestelde kwaliteitseisen.

Felicitaties voor opleidingsbureau Merlijn!

07-11-2023

Het opleidingsbureau Merlijn behoudt voor maatwerk- en standaardtrainingen het certificaat van Stichting SCOOR-RMZO. Het certificaat is drie jaar geldig.

Jaarverslag SCOOR RMZO 2022

10-07-2023

In het jaarverslag van de stichting SCOOR RMZO 2022 lees je welke activiteiten de stichting het afgelopen jaar heeft ondernomen.

Adviesbureau ATIM opnieuw gecertificeerd door SCOOR-RMZO!

26-01-2023

Adviesbureau ATIM behoudt voor maatwerk- en standaardtrainingen het certificaat van Stichting SCOOR-RMZO. Het certificaat is drie jaar geldig.

Netwerkbijeenkomst SCOOR-RMZO

30-12-2022

Op 8 december 2022 kon na twee coronajaren de netwerkbijeenkomst van SCOOR-RMZO eindelijk weer live plaatsvinden. Deze bijeenkomst richt zich op trainers en opleidingsbureaus in de medezeggenschap, voor wie SCOOR-RMZO hét kwaliteitskeurmerk wil zijn.

Felicitaties voor opleidingsbureau Moovs!

23-12-2022

Moovs behoudt voor maatwerktrainingen het certificaat van Stichting SCOOR-RMZO. Het certificaat is drie jaar geldig.

De rol van keurmerk SCOOR-RMZO – Wat levert certificering op?

01-11-2022

Stichting SCOOR-RMZO bewaakt de kwaliteit van opleidingen voor ondernemingsraden en pvt’s door certificering van opleidingsbureaus. Het biedt or en bestuurder garantie over de opleidingskwaliteit. Sinds vier jaar heeft trainingsbureau INFÁCY een certificering. Wat zijn hun ervaringen en hoe zien zij de rol van SCOOR-RMZO?