Home | Publicaties

Publicaties

De SER verstuurt sinds 1 januari 2014 geen papieren publicaties meer. Alle adviezen, rapporten en andere brochures zijn voortaan als PDF te vinden op de website. Reden is dat de SER het papierverbruik wil terugdringen. Bovendien is een digitale versie makkelijker doorzoekbaar.

 

Niet gevonden wat u zoekt?

probeer meerdere zoektermen in te vullen, selecteer categorieën of zoek binnen een bepaalde periode.
4822 resultaten gevonden
 • Column: Yvonne Zonderop, Trouw

  SERmagazine, 07 september 2018

  Column: Yvonne Zonderop, Trouw

 • Zeepkist: Ger Jaarsma (NVM), Energieneutraal koophuis

  SERmagazine, 07 september 2018

  Zeepkist: Ger Jaarsma (NVM), Energieneutraal koophuis. In 2050 zijn alle woningen in Nederland energieneutraal en van het gas af, zo spraken we onlangs af in het klimaatakkoord.

 • SER kort

  SERmagazine, 07 september 2018

  Van advies naar praktijk, Adviesaanvraag ontplooiingskansen jongeren, Nieuw IMVO-convenant verzekeringen, In vijf stappen naar een scholingsplan voor de OR en Politiek instabiel Peru kiest voor poldermodel.

 • Culturele arbeidsmarkt

  SERmagazine, 07 september 2018

  September beschouw ik als het begin van een nieuwe periode. De maand dat de scholen weer beginnen, de politiek na het zomerreces weer opstart en waarin ook het nieuwe, culturele seizoen begint.

 • Als ik later groot ben

  SERmagazine, 07 september 2018

  Als ik later groot ben. Wie? Jordi Moreno (33). Wat? watertechnoloog, Wetsus Leeuwarden.

 • Boekhouder Nino van der Stoop

  SERmagazine, 07 september 2018

  De twintigjarige boekhouder en zanger Nino van der Stoop maakte al veel tegenslag mee in zijn leven. Hij legt uit hoe dit hem er niet van weerhield zijn dromen na te jagen.

 • ANVR en Consumentenbond presenteren nieuwe reizigersvoorwaarden

  SERmagazine, 07 september 2018

  De nieuwe reizigersvoorwaarden beschermen de rechten van reizigers beter dan ooit. Losse reisonderdelen geboekt bij dezelfde organisatie zijn voortaan beschermd als pakketreis.

 • VNG-voorzitter Jan van Zanen

  SERmagazine, 07 september 2018

  Als VNG-voorzitter Jan van Zanen naar de verschillende coalitieakkoorden kijkt, ziet hij grote uitdagingen die vragen om een gemeenschappelijke aanpak. Verduurzaming, een dreigende mismatch op de arbeidsmarkt ...

 • Een duurzame wijk, op eigen initiatief

  SERmagazine, 07 september 2018

  De Benedenbuurt in Wageningen heeft op eigen initiatief besloten gasloos te worden. Theo de Bruijn, voorzitter van de wijkcoöperatie, licht toe hoe ze te werk gaan.

 • WW’ers in de schoolbanken

  SERmagazine, 07 september 2018

  Om instroom in de technieksector te bevorderen slaat de sector de handen ineen met het UWV. Jessica Meijer vertelt waarom zij de stap heeft gewaagd en Johan van der Kleij gaat in op de basisopleiding ...

< << 1 2 3 4 5 ... 483 > >>