Wat brengt SCOOR-RMZO jou als opleider?

Je bent een opleider in medezeggenschap en je wilt je graag onderscheiden van andere opleiders en trainers, dan is het keurmerk van SCOOR-RMZO misschien iets voor jou.

Het vak mz-opleider vraagt om uitgebreide kennis van medezeggenschap, maar ook dat je maatschappelijke ontwikkelingen in de gaten houdt en daar op inspeelt. Dat is niet eenvoudig. Hoe kom je aan die kennis, hoe krijg je het op de agenda van de or en de bestuurder. Wat kan je leren van je collega opleiders in het medezeggenschapsveld.
SCOOR-RMZO kan je daarin faciliteren.

Persoonlijke ontwikkeling

SCOOR-RMZO helpt je te werken aan je ontwikkeling. In vijf jaar behaal je persoonlijke educatiepunten om geregistreerd te mogen blijven. Dat is een goede stok achter de deur. Het register geeft een overzicht van opleidingen en trainingen die je hiervoor kunt volgen, maar geeft je ook de mogelijkheid om met andere MZ-professionals intervisie te volgen of gebruikt te maken van een supervisor.

Je eigen portfolio

SCOOR-RMZO maakt het de opleider zo makkelijk als mogelijk met een eigen account bij PE-online waar je, je eigen ontwikkeling (portfolio) bijhoudt.
Via dit register kunnen or’s en pvt’s zien welke opleiders het keurmerk van SCOOR-RMZO mogen dragen.

Met SCOOR-RMZO onderscheid je jezelf

Het keurmerk is een manier om je als trainer te onderscheiden van opleiders die zich niet toetsbaar blijven ontwikkelen. Zo weten or’s, pvt’s en bestuurders dat scholing bij jou een goede investering is.

Zoek een MZ-opleider door een achternaam en/of een plaatsnaam in te vullen