Felicitaties voor opleidingsbureau Merlijn!

Het opleidingsbureau Merlijn behoudt voor maatwerk- en standaardtrainingen het certificaat van Stichting SCOOR-RMZO. Het certificaat is drie jaar geldig.

© Adobe Stock

Medezeggenschaptrainingen van Merlijn voldoen aan criteria SCOOR-RMZO

Merlijn behaalde het SCOOR-RMZO certificaat in 2020 en heeft onlangs voor de eerste keer een hercertificeringsaudit doorlopen. Merlijn heeft tijdens deze audit, die is uitgevoerd door het onafhankelijke auditbureau NCI, opnieuw aangetoond dat de maatwerk en standaardtrainingen voor medezeggenschapsorganen, nog steeds voldoen aan de door Stichting SCOOR-RMZO gestelde kwaliteitseisen. Dat is een resultaat om trots op te zijn.
Op basis hiervan is Merlijn weer voor drie jaar gecertificeerd en blijft het bureau in het register van SCOOR-RMZO opgenomen.

SCOOR-RMZO bewaakt kwaliteit opleidingen

Stichting SCOOR-RMZO bewaakt de kwaliteit van de opleidingen voor leden van ondernemingsraden en personeelsvertegenwoordigingen, door certificering van opleidingsbureaus. De certificering gebeurt aan de hand van objectieve en meetbare eisen, die door SCOOR-RMZO zijn vastgesteld. Om in aanmerking te kunnen komen voor een certificaat moet het opleidingsbureau aan deze eisen voldoen. Zo weet de klant dat dit bureau kwaliteit levert.