Ook medezeggenschapsadviseurs onderdeel van SCOOR-RMZO

Veel medezeggenschapsopleiders doen ook advieswerkzaamheden en veel adviseurs geven ook trainingen. Voor beide werkzaamheden kunnen zij vanaf nu terecht in het register van SCOOR-RMZO. Door het register ook voor adviseurs open te stellen, krijgen deze medezeggenschapsprofessionals meer flexibiliteit om aan de (her)registratie-eisen te voldoen.

© Shutterstock
Dankzij de wijziging kunnen geregistreerde medezeggenschapsprofessionals in hun persoonlijk account in PE-online zowel advieswerkzaamheden als opleidingswerkzaamheden invoeren. Daarmee tonen zij hun werkervaring aan. Ook andere herregistratie-eisen, zoals collegiale feedback en evaluaties, kunnen worden vervuld vanuit hun opleidings- en/of adviespraktijk.

Over SCOOR-RMZO

Stichting SCOOR-RMZO heeft als doel om de medezeggenschap te bevorderen door de kwaliteit te bewaken van trainingen en adviezen voor leden van ondernemingsraden en personeelsvertegenwoordigingen. Dit doet het keurmerk door certificering van bureaus en registratie van professionals die zich bezighouden met medezeggenschap. Ben jij opleider en/of adviseur in de medezeggenschap en wil je meer weten over Stichting SCOOR-RMZO? Lees wat SCOOR-RMZO jou kan brengen of stel je vraag via info@scoor-rmzo.nl!