SBI-Formaat opnieuw voor drie jaar gecertificeerd

SBI Formaat behoudt voor maatwerktrainingen en standaardcursussen het certificaat van Stichting SCOOR-RMZO. Het certificaat is drie jaar geldig.

Geeltjes op het glas plakken © Shutterstock

Medezeggenschaptrainingen en cursussen van SBI Formaat voldoen aan criteria SCOOR-RMZO

SBI Formaat behaalde het SCOOR-RMZO certificaat in 2016 en heeft onlangs voor de tweede keer een hercertificeringsaudit doorlopen.
SBI heeft tijdens deze audit, die is uitgevoerd door het onafhankelijke auditbureau NCI, opnieuw aangetoond dat de maatwerktrainingen én standaardcursussen voor ondernemingsraden, nog steeds voldoen aan de door Stichting SCOOR-RMZO gestelde kwaliteitseisen. Op basis hiervan is SBI Formaat weer voor drie jaar gecertificeerd en blijft het bureau in het register van SCOOR-RMZO opgenomen.

SCOOR-RMZO bewaakt kwaliteit opleidingen

Stichting SCOOR-RMZO bewaakt de kwaliteit van de opleidingen voor leden van ondernemingsraden, door certificering van or/pvt’s-opleidingsbureaus. De certificering gebeurt aan de hand van objectieve en meetbare eisen, die door SCOOR-RMZO zijn vastgesteld. Om in aanmerking te kunnen komen voor een certificaat dient het opleidingsbureau aan deze eisen te voldoen. Daarbij staat de kwaliteit van het opleidingsbureau centraal.