De Espresso Link

De espresso is een kleine krachtpatser binnen de koffies: geconcentreerd en met een intense smaak. Hiermee staat dit shot cafeïne tevens synoniem voor een kort maar krachtig gesprek tussen topbestuurder en topvrouw – een gesprek dat grote gevolgen kan hebben.

Wat is het doel?

De Espresso Link werkt tweeledig: Topvrouwen krijgen de kans zich face-to-face zichtbaar te maken en zittende topbestuurders komen op een eenvoudige, ongedwongen en vrijblijvende manier in aanraking met vrouwelijk toptalent. Zo wordt ieders netwerk verrijkt. In het gesprek kan een scala aan onderwerpen voorbij komen: een Topvrouw kan bijvoorbeeld een concrete vraag stellen of duidelijk maken welke toekomstige rollen zij ambieert en advies vragen welke weg hiervoor het beste bewandeld kan worden. Wij vragen de deelnemende topbestuurders deze toptalenten hierin advies te geven en, vanuit hun ruime ervaring, praktische handvatten aan te reiken. Een prachtige manier voor deze leiders om ambitieuze, gekwalificeerde vrouwen een steun in de rug richting boardroom te geven.

Hoe werkt het?

Voor kandidaten

De Espresso Link is uitsluitend toegankelijk voor Topvrouwen uit de SER Topvrouwen database. Om zoveel mogelijk Topvrouwen de mogelijkheid te bieden tot het maken van een Espresso-date, kunnen zij per jaar maximaal drie afspraken aanvragen.

Ben jij al opgenomen in de SER Topvrouwen database? Dan is het mogelijk om je aan te melden voor een afspraak via de foto's van de bestuurders.

Ben je nog niet opgenomen in de database van SER Topvrouwen? Dan nodigen wij je van harte uit om je in te schrijven.

Kom in contact met de bestuurders

Voor bestuurders

Op de website van SER Topvrouwen.nl is een speciale webpagina 'Espresso Link', van de deelnemende topbestuurder wordt een portretfoto, sector, expertise en beschikbaarheid gepubliceerd. De Espresso Link is uitsluitend toegankelijk voor Topvrouwen uit de SER Topvrouwen database. Om zoveel mogelijk Topvrouwen de mogelijkheid te bieden tot het maken van een Espresso-date, kunnen zij per jaar maximaal drie afspraken aanvragen.

Wie doen er mee?
We zijn trots op de inmiddels mooie selectie van Nederlandse topbestuurders die zich hebben aangemeld voor deelname aan de Espresso Link. Uiteraard voegen wij jou ook graag toe als topbestuurder in dit gezelschap! Jouw support is hard nodig om vrouwen te ondersteunen op hun verdere weg naar de top. Wij stellen je deelname zeer op prijs, ook in het geval je agenda niet meer ruimte biedt dan 1 of 2 afspraken per jaar. Met je deelname laat je zien dat ook jij je committeert aan diversiteit in de boardroom. Hebben wij je interesse in deelname aan de Espresso Link gewekt? Dan zien we je reactie graag tegemoet!

Meld je aan als bestuurder