Hanneke Verburg, algemeen directeur van Make-A-Wish Nederland

What is your legacy? Vrouwen met Kracht Collectie.

Wat wilde je vroeger worden en waarom?

“Ik wilde al van jongs af aan het onderwijs in. Later realiseerde ik me dat dat was omdat ik direct impact op het leven van een ander wil kunnen maken.”

Wie is jouw rolmodel?

“Ik heb geen specifiek rolmodel. Ik heb veel waardering voor mensen die een gezonde ambitie hebben om de wereld om hen heen beter te maken.”

Wat heeft jou gebracht op de plek waar je nu bent?

“Na het onderwijs ben ik in allerlei commerciële functies terechtgekomen. Bij Make-A-Wish ben ik weer terug met een vollere bagage om een zinvolle leidinggevende baan te kunnen vervullen.”

Wat zijn de levenslessen die je wilt doorgeven?

“Don’t face your reality but create your reality. Ik geloof sterk in the law of attraction. Focus op wat je verlangt in het leven en blijf in verbinding met wie je bent. Het is niet altijd eenvoudig, maar zeker de moeite waard. Ik heb dit geleerd na een periode op de automatische piloot te hebben geleefd. Meditatie en verdieping in spiritualiteit hebben mij veel gebracht.”

Waarin ben je zelf een rolmodel?

“Af en toe coach ik jonge talentvolle vrouwen en hen probeer ik mee te geven om meer vanuit intuïtie en verlangen te werken. Je hart weet altijd waar te gaan.”
Hanneke Verburg © Anette Brolenius