Tine Snels

Commissaris en Eigenaar L’Advance BV

Sector: Private sector - niet beursgenoteerd | Private sector- Beursgenoteerd
Beschikbaarheid: Beschikbaar

"Groeien doe je buiten je comfort zone"

Hallo, TOPVROUW!

Ik ben Tine en hoop vrouwen te inspireren tot in de top van de bedrijven.

Mijn eigen spannende reis bracht me in de Executive Board van grote multinationals zoals FrieslandCampina in Nederland en GEA Group AG in Duitsland. Ik verhuisde onderweg naar Singapore, woonde in Duitsland, werkte met veel plezier, als Belgische, 15 jaar in Nederland en woon nu weer in België, maar ik ben vaak in Nederland, Zwitserland en Zweden.

Mijn achtergrond in leiderschap is met name B2B georiënteerd en dit in de agrarische sector, de voedingsindustrie en de ingrediënten business.

Tot 2020, leidde ik de wereldwijde commerciële activiteiten van het Duitse, beursgenoteerd ingenieursbedrijf GEA, waar ik de eerste (en enige) vrouw ooit was in de Executive Board. Sinds begin 2020, richtte ik me op het bouwen van mijn eigen bedrijf, wat ik combineer met enkele buitenlandse commissariaten.

Huidige functies:

• Commissaris bij Prodrive Technologies in Nederland (sinds 2023 tot nu)
• Niet-uitvoerend directeur in de Board of Directors bij SIG Group AG, wereldwijd actief, Zwitsers, beursgenoteerd bedrijf in verpakkingsmachines en verpakkingen (sinds 2021 tot nu)
• Adviseur voor de aandeelhouders bij Zentis Group, familiebedrijf in confituur en zoetwaren uit Duitsland (sinds 2021 tot nu)
• Niet-uitvoerend directeur in de Board of Directors bij Electrolux Professional AB, Zweeds, beursgenoteerd bedrijf met professionele keukeninrichting en wasmachines. (sinds November 2019 tot nu)
• Oprichter en Algemeen Directeur bij L’Advance BV in België met coaching en mentoring voor ambitieuze zakenvrouwen (sinds 2020 tot nu)

Als jij ook ambitieus bent en de kracht in jezelf verder wil ontwikkelen,
luister ik graag naar je verhaal en beantwoord je vragen.

Een mooie reis,

Tine

Tine Snels