David Veerbeek

Managing partner (Beerensteyn Partners), commissaris

Sector: Private sector - niet beursgenoteerd, Private sector- Beursgenoteerd, Semi - publieke sector
Beschikbaarheid: Beschikbaar

“Alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je veel verder!”

Met kennis en ervaring vanuit diverse rollen (als managing partner, crisis CFO, non-executive en voorheen tekenend accountant) wil ik graag bijdragen aan de doorstroom en professionele ontwikkeling van talentvolle vrouwen. Verder kan ik een klankbord zijn bij complexe vraagstukken. Ik heb daarin een track record en wil, als daar behoefte aan is, de SER Topvrouwen community hierin ook graag ondersteunen.

Even kort voorstellen:

• Bestuurder-toezichthouder ("non executive") bij organisaties in handen van/geleid door topvrouwen.
• Werkzaam als managing partner bij Beerensteyn Partners, een maatschap met interim CFOs voor (middel)grote familiebedrijven, private equity en kleine beursfondsen. Bij ons staan het zoeken naar uitdagende opdrachten, professionele ontwikkeling en intensieve samenwerking centraal.
• Als managing partner verantwoordelijk voor de onboarding en ontwikkeling van partners in onze maatschap en het inhoudelijk meekijken op opdrachten.
• Zelf ben ik onze crisis CFO: voor eerste hulp aan organisaties met acute problemen.
• Moderator van board programma’s en captains’ dinners met bestuurders en commissarissen.

Achtergrond:

• Nyenrode commissarisopleiding gevolgd met specialisatie audit committee.
• In 2020/2021 als interim CEO verantwoordelijk voor crisis management tijdens COVID-19 bij fusiebedrijf 360 Experience Group, het event management en bouwbedrijf achter grote showproducties zoals MTV Awards, Eurovision Song Contest, Doha Debates, Tiesto, Martin Garrix.
• Tot en met 2013 werkzaam als tekenend accountant van onder meer RTL, V&D en Under Armour.

Wat mij aanspreekt in SER Topvrouwen is de wijze waarop, professioneel en pragmatisch, wordt gewerkt aan concrete ondersteuning bij carrière vraagstukken, uitbreiding van het netwerk en inhoudelijke uitdagingen.