Nieuwe bestuurders voegen zich bij Espresso Link

Onlangs hebben meer dan 20 nieuwe bestuurders zich aangemeld voor de SER Topvrouwen Espresso Link. Met een koffieafspraak via de Espresso Link kunnen topvrouwen uit de database met een topbestuurder sparren over carrièrevraagstukken en hun netwerk uitbreiden. Tegelijkertijd komen zittende topbestuurders zo op een eenvoudige en vrijblijvende manier in aanraking met toptalent.

Agnes Koops (CEO en rvb-voorzitter bij PwC Nederland en te benaderen voor een adviesgesprek via de Espresso Link):

“Uitzoeken waar je kracht zit, en daar voor durven gaan: dat heeft mij veel gebracht."

De Espresso Link is een unieke manier om op een laagdrempelige wijze topvrouwen en topbestuurders met elkaar te verbinden, zodat zij een kort maar krachtig gesprek met elkaar aan kunnen gaan – wellicht een gesprek met grote gevolgen. Via de Espresso Link zijn nu meer dan 75 bestuurders te benaderen voor een goed gesprek.

Nieuwe bestuurders

Zo zijn recentelijk Eric Kuisch (bestuurslid en COO Eurofiber), Eelco Hoekstra (Bestuurslid SHV Holdings), Eric Jan Mares (CEO Zeeman textielSupers), Fleur Rieter (Bestuurslid en CFRO MN), Hans Meeuwis (CEO Cosun), Jeroen Davidson (CEO en Managing Partner EY), Ron Bavelaar (Bestuursvoorzitter Coöperatie Univé), Ralph van Roessel (co-CEO Tauw Group), Simone Huis in ’t veld (CEO en bestuurslid Euronext) en Saskia Egas Reparaz (CEO HEMA) toegevoegd aan de Espresso Link-bestuurderslijst.

Bestuurder Sigrid van Aken (CEO Novamedia/PostcodeLoterijen) vertelt over haar drijfveer om anderen te inspireren: "Mijn hart en interesses volgen zorgt ervoor dat ik allerlei mensen en kansen op mijn pad tref. Ik draag graag bij aan het creëren van kansen voor anderen.” Ook Saskia Egas Reparaz (CEO Hema) deelt deze visie: "Ieder mens heeft een verhaal en eigen talenten. Zorg dat je als organisatie daar oog voor hebt, luistert, nieuwsgierig blijft en steeds in gesprek gaat met medewerkers en ondernemers."