Refugee Talent Hub

Vluchtelingen werken aan hun profiel, krijgen sneller een baan, werkervaringsplaats of stageplek.

Doel en aanpak

De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingtalenten dichter bij elkaar met betaalde banen als doel. Dit is in het belang van de vluchteling, werkgever en de maatschappij. Wij doen dit door het verbinden van kennis, ervaring en contacten van een groot netwerk van werkgevers, maatschappelijke organisaties en vluchtelingen.

De activiteiten die de Refugee Talent Hub samen met werkgevers organiseert zijn kleinschalig, veelvuldig en zo praktisch mogelijk. Wij organiseren vaak bijeenkomsten samen met werkgevers om de werknemersvaardigheden van vluchtelingen verder te ontwikkelen, zoals IT-trainingen, het opzetten en bijwerken van je LinkedInprofiel of praktische (waaronder technische) workshops. Daarnaast organiseren wij werkervaringstrajecten met werkgevers, pre-selectie van kandidaten en trainingen op maat.

Het doel van deze activiteiten is altijd om de kans op werk voor vluchtelingen te vergroten. Onze ambitie is om via een reeks van relatief kleine evenementen grote impact te creëren, op individuele levens van vluchtelingen, deelnemende werkgevers en daarmee op de maatschappij als geheel.

Meer informatie over dit project (website Refugee Talent Hub)

Contact

info@refugeetalenthub.com