Veranderen of verdwijnen?

Tijdens het webinar ‘Digitale Transformatie – Veranderen of verdwijnen?’ ging Marguerite Soeteman-Reijnen, voorzitter van Topvrouwen.nl, in gesprek met Topvrouwen Laura Nuhaan en Saskia Vlaar over digitale transformatie.

Tijdens het webinar ‘Digitale Transformatie – Veranderen of verdwijnen?’ ging Marguerite Soeteman-Reijnen, voorzitter van Topvrouwen.nl, in gesprek met Topvrouwen Laura Nuhaan en Saskia Vlaar over digitale transformatie.

Maar wie zijn deze Topvrouwen eigenlijk?

Laura denkt graag out-of-the-box. Zij helpt bedrijven met hun digitale transformatie en het benutten van de mogelijkheden die technologie biedt.

Saskia vervulde in haar carrière leidinggevende en bestuurlijke rollen met focus op innovatie. Zo gaf zij leiding aan R&D bij KPN, was zij onderzoeksdirecteur en Secretaris RvB/RvT bij TNO en verantwoordelijk voor wereldwijde digitale innovatie bij Shell.

We kijken met genoegen terug op het webinar ‘Digitale Transformatie – Veranderen of verdwijnen?’ Er werd uitgebreid ingegaan op het belang om de digitale transformatie duurzaam te versnellen. Onze ogen zijn geopend voor de ‘window of opportunity’ in deze crisis. Het was een geslaagde ochtend in de studio van Microsoft.

Meer weten over digitale transformatie? Bekijk dan deze korte sfeerimpressie of het gehele webinar terug.