Topvrouwen.nl omarmt swingend Diversity Day!

Diversity Day is een dag van verbondenheid waarin diversiteit wordt omarmt en ons laat zien dat een mix van mensen met een verschil in culturele afkomst, seksuele oriëntatie, leeftijd, gender of arbeidsvermogen positief werkt! Samen komen we verder! En laten we niet vergeten dat wij uiteindelijk allemaal elkaars familie zijn, wij zijn er om elkaar te helpen.
© SER Topvrouwen

Diversity Day is een dag van verbondenheid waarin diversiteit wordt omarmt en ons laat zien dat een mix van mensen met een verschil in culturele afkomst, seksuele oriëntatie, leeftijd, gender of arbeidsvermogen positief werkt! Samen komen we verder! En laten we niet vergeten dat wij uiteindelijk allemaal elkaars familie zijn, wij zijn er om elkaar te helpen.

Hoe mooi is het dat deze dag muzikaal omlijst wordt door het speciaal voor deze dag opgenomen nummer 'We are family!' Topvrouwen.nl heeft de Hermes House BIG Band gevraagd dit nummer uit te brengen op Diversity Day! Al meer dan 35 jaar maakt deze Rotterdamse studentenband feestelijke covers waarmee zij in binnen- en buitenland de top van hitparades hebben bereikt, zo ook me de track  ‘I Will Survive’. Inmiddels zijn er meer dan 100 (oud) bandleden. De muziek zorgt voor de verbinding in dit diverse gezelschap.

Speciaal voor het nummer ‘We are family’ hebben de jongste en oude bandleden hun krachten gebundeld. Samen staan ze sterk en geven ze deze dance-classic een eigentijdse betekenis; "Get up everybody and sing!"  Wellicht leuk om te weten is dat ook Michiel Muller (CEO Picnic) in de band heeft gespeeld, evenals Leon Dijkstra (CEO Eden Hotelgroep), Mickey Adriaansens (CEO Twijnstra Gudde) en topadvocaat Michelle de Rijke. Maar ook Agnes Gosling en Jaap Siewertsz van Reesema, winnaar van de X-factor en samen met Sander Schimmelpenninck oprichter van de Zelfspodcast.

'We are family!' "brings in the good feeling" en dat kunnen we in deze tijd, waarin COVID -19 ons aardig in de houdgreep heeft, ook goed gebruiken. Op 6 oktober is het nummer te beluisteren op radiostations die diversiteit omarmen en de luisteraar herinnert aan het motto van Diversity Day: jezelf zijn werkt! Je kunt het nummer beluisteren via Spotify of hier bekijken.