Topvrouwen.nl & Diversity Day

Als partner van Diversity Day heeft Topvrouwen.nl zich mede ingespannen om deze dag op de kaart te zetten. Diversity Day is een initiatief dat in meerdere Europese landen wordt georganiseerd vanuit Charters Diversiteit.
© SER

Als partner van Diversity Day heeft Topvrouwen.nl zich mede ingespannen om deze dag op de kaart te zetten. Diversity Day is een initiatief dat in meerdere Europese landen wordt georganiseerd vanuit Charters Diversiteit. Er zijn 24 landen aangesloten bij het European Platform for Diversity Charters, waaronder het Nederlandse Charter Diversiteit, dat inmiddels getekend is door 230 bedrijven. Sinds een paar jaar wordt Diversity Day in meerdere Europese landen gevierd met de intentie om uiteindelijk in elk land op dezelfde dag Diversity Day te vieren.

Tergelegenheid van deze dag organiseerden wij een webinar met het thema ‘Being diverse is not optional, it is what we must be!’ in samenwerking met Goldman Sachs Asset Management. Voorzitter Topvrouwen.nl, Marguerite Soeteman-Reijnen, ging over dit actuele thema in gesprek met Sheila Patel, chairman van deze vermogensbeheerder.

Daarnaast initieerden we een mooi en openhartige gesprek over diversiteit tussen voorzitter SER Mariette Hamer en succesvolle Youtuber & straatvoetballer Soufiane Touzanie. Bekijk hier de video.

En omdat we uiteindelijk allemaal familie zijn, hebben we de Hermes House Band gevraagd voor die dag de dance classic ‘We are family’ in een nieuw kleurrijk jasje te steken. 'We are family' ’brings in the good feeling’ en dat kunnen we ook in deze tijd, waarin COVID -19 ons aardig in de houdgreep heeft, goed gebruiken. Het nummer is te beluisteren via Spotify en de videoclip is te zien op onze website.