Benoemingen

Update benoemingen november 2022

Door talent zichtbaar te maken bevordert SER Topvrouwen de doorstroom van vrouwen naar topposities. Successen zijn er om te vieren en momenteel ‘regent’ het benoemingen van onze Topvrouwen in boardroom posities. Wij zijn trots om deze te kunnen publiceren.

Terug naar topvrouwen

Sophie Bechu 

Sophie BechuSignify heeft vandaag aangekondigd Sophie Bechu voor te dragen als lid van de raad van commissarissen tijdens de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders, die zal plaatsvinden in mei 2023.

Esther Lamers 

Esther LamersEsther Lamers is met ingang van 1 januari 2023 benoemd voorzitter raad van bestuur Kion, een kinderopvangorganisatie. een grote Kinderopvangorganisatie (Kion). De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Leeuwendaal, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom

Annette Kraaijeveld

Annette KraaijeveldAnnette Kraaijeveld is per 26 september 2022 benoemd tot lid raad van toezicht bij het Spinoza Lyceum. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van PublicSpirit, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Gré Wiskerke-Hulshof

Gré Wiskerke-HulshofGré Wiskerke-Hulshof is per 20 september 2022 benoemd tot lid raad van commissarissen bij Stichting Woonpalet Zeewolde. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van PublicSpirit, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Marga Bekker

Marga BekkerMarga Bekker is met ingang van 28 september 2022 benoemd tot lid raad van commissarissen voor Mooiland. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Partners at Work, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Kitty de Hey-Maas

Kitty de Hey-MaasKitty de Hey-Maas is met ingang van 1 oktober 2022 gestart als Director of Continuous Improvement bij Chubb Fire & Security. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Partners at Work, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Monique Westerlaken

Monique WesterlakenMonique Westerlaken is met ingang van 27 oktober 2022 benoemd tot lid raad van toezicht voor Cardea. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Partners at Work, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Erica Harteveld

Erica HarteveldErica Harteveld, voorzitter raad van bestuur Karakter kinder- en jeugdpsychiatrie, is per 1 november 2022 benoemd tot lid raad van toezicht bij Lister. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Leeuwendaal, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Simone Kukenheim

Simone KukenheimSimone Kukenheim is benoemd tot nieuw lid en vicevoorzitter van de raad van toezicht bij Stichting Joods Maatschappelijk Werk (JMW). De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Vanderkruijs, partner in executive search, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Inge Jonker

Inge JonkerInge Jonker wordt met ingang van 15 oktober 2022 benoemd tot Directeur Informatievoorziening, Data en Innovatie (CIO) bij de Fiscale Inlichtingen en Opsporingsdienst (FIOD).

Suzan Willems

Suzan WillemsSuzan Willems is met ingang van 1 oktober 2022 benoemd tot lid auditcommissie financiën voor de tanteLouise De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Partners at Work, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Rian Vogels

Rian VogelsRian Vogels, voorzitter Integriteitskamer Sint Maarten en voorzitter Commissie Mijnbouwschade, is benoemd tot lid raad van toezicht bij de Sint Maartenskliniek. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Leeuwendaal, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Rianne van Eijk

Rianne van EijkRianne van Eijk is met ingang van 1 november 2022 gestart als lid Raad van Bestuur bij Beweging 3.0. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Partners at Work, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Jennifer op ’t Hoog

Jennifer op ’t HoogDe Raad van Commissarissen van HDN – Hypotheken Data Netwerk benoemt per 1 januari 2023 mevrouw Jennifer op ’t Hoog als Directeur-bestuurder. Deze benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Chasse Executive Search, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Marleen Crooijmans

Marleen CrooijmansMarleen Crooijmans is met ingang van oktober 2022 benoemd als lid van de raad van advies van de Kamer van Koophandel.

Ingrid Timmermans

Ingrid TimmermansIngrid Timmermans is per 1 oktober 2022 gestart als lid college van bestuur bij Breda University of Applied Science. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van The Executive Network, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Marjan ter Avest

Marjan ter AvestMarjan ter Avest, Directeur Bestuurder bij Stichting MIND, is met ingang van 1 december 2022 benoemd tot lid raad van toezicht bij GGZ Rivierduinen
De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Suur & Company, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Willy Dekker

Willy DekkerWilly Dekker wordt per 1 november 2022 hoofdingenieur-directeur Zee en Delta bij Rijkswaterstaat bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Janneke Horlings

Janneke HorlingsJanneke Horlings wordt per 1 december 2022 benoemd als plaatsvervangend algemeen directeur bij het Shared Service Center van de Dienst Justitiële Inrichtingen bij het ministerie van Justitie en Veiligheid.

 

Vera Hersbach

Vera HersbachVera Hersbach is met ingang van 1 november 2022 benoemd tot bestuurder bij S&L Zorg. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Bosman & Vos, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Ingrid ten Berge

Ingrid ten BergeIngrid ten Berge, interim directeur bij William Schrikker JB&JR, is met ingang van 1 januari 2023 benoemd tot Directeur Kwaliteit & Kennis bij Pluryn. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Suur & Company, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Evelien Bongers

Evelien BongersEvelien Bongers is met ingang van 15 november 2022 benoemd tot Bestuurder bij RIBW K/AM. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Suur & Company, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Anouk Vermeer – de Boer

Anouk Vermeer – de BoerAnouk Vermeer – de Boer, voorheen lid raad van bestuur bij UMCU, is met ingang van 26 September 2022 benoemd tot Interim Bestuurder bij Kempenhaeghe.
De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Suur & Company, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Bronia Vermaas-van de Bilt

Bronia Vermaas-van de BiltBronia Vermaas-van de Bilt is met ingang van 17 oktober benoemd tot directeur bij de vereniging van toezichthouders in woningcorporaties (VTW).

Jeanieke Kuijper

Jeanieke KuijperJeanieke Kuijper is met ingang van 1 januari 2023 benoemd tot directeur Onderwijs, Onderzoek & Studentzaken bij Hogeschool Leiden. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Wesselo, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Eveline van Caspel

Eveline van CaspelEveline van Caspel wordt per 1 november 2022 benoemd tot accountdirecteur OCW, SZW en VWS bij de Auditdienst Rijk (ADR).

Sonja van der Voort

Sonja van der VoortSonja van der Voort is met ingang van 19 september benoemd tot managing director van Hittech Landes.

Alida Houwing 

Alida HouwingAlida Houwing is met ingang van 1 november 2022 benoemd als lid van de raad van toezicht van Marketing Drenthe, met als aandachtsgebied HR en Organisatie.

Annet Bertram 

Annet BertramAnnet Bertram wordt directeur-generaal Migratie bij het ministerie van Justitie en Veiligheid. De ministerraad heeft ingestemd met het voorstel van minister Bruins Slot van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De benoeming gaat uiterlijk op 1 januari 2023 in.

 

Janneke Oostrom

Janneke OostromHet college van bestuur van Tilburg University benoemt Janneke Oostrom per 1 februari 2023 tot hoogleraar Arbeids- en Organisatiepsychologie.

Karin Jukes-van de Reijt 

Karin JukesKarin Jukes-van de Reijt wordt per 1 december 2022 benoemd tot plaatsvervangend regiodirecteur Douane Schiphol Cargo bij het ministerie van Financiën.

 

 

Meike Salvadό-de Reede

Meike Salvadό-de ReedeVan Oord heeft op 2 november bekendgemaakt dat Meike Salvadό-de Reede per 1 november is benoemd als chief people officer en lid van het executive committee.

Danielle Schuur

Danielle SchuurDanielle Schuur is met ingang van 19 oktober 2022 benoemd tot lid van de raad van commissarissen van Baker Tilly.

Hilary Richters 

Hilary RichtersHilary Richters is per 1 augustus 2022 benoemd als lid raad van toezicht bij stichting NUOVO Scholengroep. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Holtrop Ravesloot, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

 

Leonie Crom-Wagenaar 

Leonie Crom-WagenaarLeonie Crom-Wagenaar is met ingang van 1 februari 2023 benoemd tot bestuurder bij CSG Het Noordik. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Wesselo, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom. 

 

Melanie Koelemaij 

Melanie KoelemaijMelanie Koelemaij is per 1 november 2022 benoemd als lid raad van toezicht bij Bevolkingsonderzoek Nederland. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Holtrop Ravesloot, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Silvia Schikhof 

Silvia SchikhofSilvia Schikhof wordt per 1 januari 2023 benoemd tot directeur Huisvesting en Facilities, onderdeel van de hoofddirectie Bedrijfsvoering, bij het ministerie van Justitie en Veiligheid.