Benoemingen

Update benoemingen maart 2021

Door talent zichtbaar te maken bevordert SER Topvrouwen de doorstroom van vrouwen naar topposities. Successen zijn er om te vieren en momenteel ‘regent’ het benoemingen’ van onze Topvrouwen in boardroom posities. Wij zijn trots om deze te kunnen publiceren.

Linda Hovius

Tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders in april 2021 zal de raad van commissarissen van Flow Traders voorstellen om Linda Hovius te benoemen tot commissaris. De benoeming verloopt via Egon Zehnder, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Emine Bozkurt

Emine Bozkurt is per 16 februari 2021 benoemd tot voorzitter van de EU High Level Expertgroep ‘Gender Equality in Sport’. Deze expertgroep heeft de opdracht om met voorstellen te komen voor toekomstige acties voor de Europese Commissie, de EU-lidstaten en de sportwereld. 

Susan Achterberg

Susan AchterbergSusan Achterberg is benoemd als lid Raad van Toezicht bij Kerobei. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Rieken & Oomen, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Saskia Korink

Saskia KorinkSaskia Korink is benoemd als lid van de Raad van Commissarissen bij Hoogwegt Group. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Egon Zehnder, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Linda Moos

Linda MoosCCV Group B.V. heeft Linda Moos benoemd tot CFRO en lid van de Board of Directors. De benoeming kwam tot stand via Ebbinge, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom. 

Mariska Engels

Mariska EngelsMariska Engels is benoemd als lid Raad van Toezicht bij Kerobei. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Rieken & Oomen, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom. 

Joyce Winnubst

Joyce WinnubstJoyce Winnubst is benoemd als General Counsel bij de Vermaat Groep (onderdeel Bridgepoint). De benoeming kwam tot stand via Ebbinge, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom. 

Corinne Dettmeijer-Vermeulen

Corinne Dettmeijer-VermeulenCorinne Dettmeijer-Vermeulen is met ingang van januari 2021 verkozen als lid van het VN vrouwenrechten committee.

Esther Voeten

Esther VoetenEsther Voeten is met ingang van 27 januari 2021 benoemd tot Lid Raad van Commissarissen bij Wonen Zuid te Roermond. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Rieken & Oomen, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Siela Ardjosemito-Jethoe

Siela Ardjosemito-JethoeSiela Ardjosemito-Jethoe is met ingang van 1 februari 2021 benoemd als lid Raad van Toezicht bij het Mauritshuis. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Board Refreshment, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Irene Salemink

Irene SaleminkIrene Salemink is per 1 februari 2021 begonnen als Directeur Organisatieadvies bij Maastricht University. De benoeming kwam tot stand via Ebbinge, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom. 

Ellen de Brabander

Ellen de BrabanderEllen de Brabander is per 1 februari 2021 benoemd als Lid Raad van Commissarissen bij de BOM Holding BV. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Partners at Work, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom. 

Margriet Schreuders

Margriet SchreudersHet College van Bestuur van de Universiteit Maastricht (UM) heeft Margriet Schreuders benoemd tot nieuwe directeur van het Studenten Service Centrum (SSC), zij is gestart per februari 2021. Margriet was de afgelopen 5 jaar lid van het MT van de Nationale Postcode Loterij, Vriendenloterij en BankGiro Loterij. De benoeming kwam tot stand via Ebbinge, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom. 

Wilma Toerin

Wilma ToerinWilma Toerin is met ingang van 1 februari 2021 benoemd tot Lid Raad van Toezicht bij ZiekenhuisGroep Twente. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Boer & Croon, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Irmgard Borghouts

Irmgard BorghoutsIrmgard Borghouts is met ingang van 1 februari 2021 benoemd tot hoogleraar HRM & Sociale Zekerheid aan de Universiteit van Tilburg. Tevens is zij eerder tot bestuurslid bij Willem II Betrokken benoemd.

Agnes Koops

Agnes KoopsAgnes Koops is met ingang van 11 februari 2021 benoemd tot lid Raad van Toezicht bij Groninger Museum. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Boer & Croon, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom. 

Cathy Jager

Cathy JagerCathy Jager is met ingang van 11 februari 2021 benoemd tot lid Raad van Toezicht bij Groninger Museum. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Boer & Croon, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Charlotte Wekker

Charlotte WekkerCharlotte Wekker is met ingang van 11 februari 2021 benoemd tot lid Raad van Toezicht bij Groninger Museu. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Boer & Croon, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Bernadette Ottenschot

Bernadette OttenschotBernadette Ottenschot is met ingang van 16 maart 2021 benoemd tot regiodirecteur (a.i.) Noordwest Nederland bij 's Heeren Loo. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Holtrop Ravesloot, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Leonie de Kam

Leonie de KamLeonie de Kam is per 1 maart 2021 gestart als Director Wwft & KYC bij PWC Nederland.
De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Partners at Work, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom. 

Diana Zandee

Diana ZandeeDiana Zandee is per 1 maart 2021 gestart als CFO bij Trunkrs.
De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Partners at Work, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Christel Pullens

Christel PullensSea Ranger Service heeft Christel Pullens met ingang van 1 maart 2021 benoemd als nieuwe directeur. Met bijna 25 jaar technische en commerciële ervaring in de scheepsbouw en offshore, onder andere als Global Sales & Marketing Director bij Alewijnse, schaart Christel zich nu achter de missie van de Sea Ranger Service om de verduurzaming in de maritieme sector te versnellen.

Saskia Kunst

Saskia KunstSaskia Kunst is met ingang van 9 maart 2021 benoemd als voorzitter van de Raad van Commissarissen van het Energietransitiefonds Rotterdam. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Board Refreshment en Blikverruimers, executive searchbureaus die zich committeren aan diversiteit in de boardroom.

Hanne van den Berg

Hanne van den BergHanne van den Berg is met ingang van 9 maart 2021 benoemd als lid van de Raad van Commissarissen van het Energietransitiefonds Rotterdam. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Board Refreshment en Blikverruimers, executive searchbureaus die zich committeren aan diversiteit in de boardroom. 

Eva Eenink

Eva EeninkEva Eenink is per 15 maart 2021 gestart als Directeur Wealth Management bij IQ-EQ. 
De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Partners at Work, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Jessica Uhl

Jessica UhlGoldman Sachs wil Jessica Uhl, huidig Shell-cfo, benoemen als nieuwe commissaris. Dat maakt het bedrijf op maandag 15 maart 2021 bekend.

Gisella Frijlink

Gisella FrijlinkPer 16 maart 2021 is Gisella Frijlink benoemd tot CEO van NIZO Group BV. Gisella kwam in oktober 2020 bij NIZO als Chief Commercial Officer en heeft de afgelopen maanden een goed beeld gekregen van het potentieel, de kansen en de behoeften van het bedrijf.  Haar sterke achtergrond, netwerk in de voedingsindustrie en haar kennis van relevante drijfveren voor onderzoek en ontwikkeling zullen van grote waarde zijn in haar nieuwe rol.

Louise Verheij van Wijk

Louise Verheij van WijkLouise Verheij van Wijk is met ingang van 17 maart 2021 benoemd tot voorzitter Raad van Toezicht bij Star-shl. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Boer & Croon, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Afke van Rijn

Afke van RijnAfke van Rijn is per 1 april 2021 benoemd als plaatsvervangend directeur-generaal COVID-19, ter coördinatie van de COVID-19-programma’s bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Eniko Kato

Eniko KatoEniko Kato start per 1 april 2021 als Global Procurement Director bij SHV Energy.
De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Partners at Work, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom. 

Anne van de Laar

Anne van de LaarAnne van de Laar is per 1 april 2021 benoemd als COO van Dutch Dental Group B.V., een Tandartsengroep die de krachten van ervaren tandarts ondernemers bundelt in één sterke onderneming. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Ebbinge, een executive search bureau dat zich inzet voor diversiteit in de boardroom.

Emmy Lammens

Emmy LammensEmmy Lammens treedt met ingang van  15 april 2021 toe tot de Raad van Bestuur van accon■avm . In deze functie zal Lammens de Raad van Bestuur versterken als CFRO, op het gebied van Finance, Control en Risk. De benoeming kwam tot stand via Ebbinge, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom. 

Ilonka Jankovich de Jeszenice

Ilonka Jankovich de JeszeniceTijdens de algemene vergadering van aandeelhouders in april 2021 zal de rvc van Flow Traders voorstellen om te Ilonka Jankovich de Jeszenice benoemen tot commissaris. De benoeming verloopt via Egon Zehnder, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Emine Özyenici

Emine ÖzyeniciEmine Özyenici MCM wordt hoofddirecteur Bedrijfsvoering, tevens CIO bij het ministerie van Justitie en Veiligheid. De ministerraad heeft ingestemd met de voordracht op voorstel van minister Ollongren van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De benoeming gaat in op 1 mei 2021.

Carla Mahieu

Carla MahieuCarla Mahieu wordt voorgedragen als commissaris bij Arcadis. Haar benoeming zal worden besproken op 29 april 2021 tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders. 

Elske van Amelsfort

Elske van AmelsfortElske van Amelsfort wordt per 1 mei 2021 directeur Beschermen, Aanpakken en Voorkomen bij het ministerie van Justitie en Veiligheid. 

Marianne de Boer

Marianne de BoerMarianne de Boer wordt per 1 mei 2021 de nieuwe CEO van Aegon Cappital, de premiepensioeninstelling (PPI) van Aegon. Ze volgt Frits Bart op die de overstap maakt naar naar Aegon-dochter TKP. Marianne komt over van Centric Pension and Insurance Solutions. Eerder was zij directielid en CEO van BeFrank, de PPI van NN Group.

Barbara Geelen

Barbara GeelenBarbara Geelen is benoemd tot CFO bij Fugro. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Spencer Stuart, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Saskia Baas

Saskia BaasSaskia Baas, Directeur Publieke Gezondheid Rotterdam-Rijnmond, is met ingang van 1 Juni 2021 benoemd tot Bestuursvoorzitter bij Philadelphia Zorg. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Suur & Company, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Astrid van de Klift

Astrid van de Klift

Astrid van de Klift is m.i.v. 1 april 2021 benoemd als directeur/plaatsvervangend gemeentesecretaris bij de gemeente Nijmegen.  Zij heeft de afgelopen negen jaar de functie van algemeen directeur/gemeentesecretaris in Veenendaal bekleed. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Castanho Selectie & Advies dat zich committeert aan de diversiteitsdoelstelling binnen het publieke domein.

Trudy Onland

Trudy OnlandStedin heeft op 24 februari 2021 bekendgemaakt dat  Trudy Onland is benoemd als nieuwe COO. De benoeming verloopt via Egon Zehnder, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Lilian Sikkema

Lilian SikkemaLilian Sikkema wordt per 1 oktober 2021 benoemd tot directeur Netwerkmanagement van Rijkswaterstaat Zee en Delta bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Han Huang

Han HuangHan Huang is met ingang van 1 februari 2021 benoemd als Finance Director Europe bij Yokogawa Europe. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Page Executive, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Corien Wortmann-Kool

Corien Wortmanm-KoolCorien Wortmann-Kool wordt tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders van DSM op 6 mei 2021 voorgedragen als lid van de raad van commissarissen. Wortmann-Kool is sinds 2015 bestuursvoorzitter van ABP en sinds 2014 vice-voorzitter van de raad van commissarissen van Aegon. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Egon Zehnder, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Alberta Schuurs

Alberta SchuursMet ingang van februari 2021 is Alberta Schuurs benoemd in de raad van toezicht bij de stichting Gezondheidscentra Haarlemmermeer. Zij zal ook plaatsnemen in de auditcommissie. In het dagelijks leven is Alberta Schuurs wethouder bij de gemeente De Ronde Venen. De plaatsing is tot stand gekomen via Van der Vliet & van der Schoot.

Amina Saydali

Amina SaydaliAmina Saydali is vanaf juni 2021 benoemd tot directeur/bestuurder van Stichting School & Veiligheid. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Vanderkruijs, ontvanger van de Executive Search Award 2020.

Angelique Schouten

Angelique SchoutenAngelique Schouten is met ingang van maart 2021 benoemd als CEO van Mansystems. Mansystems houdt zich sinds ruim 25 jaar bezig met het ontwikkelen van bedrijfsapplicaties en is sinds 10 jaar partner van Mendix. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Quaestus, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Annette Fijn van Draat

Annette Fijn van DraatAnnette Fijn van Draat is benoemd tot lid raad van toezicht bij Trimbos. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Vanderkruijs, ontvanger van de Executive Search Award 2020.

Carolien van Rijen

Carolien van RijenCarolien van Rijen is met ingang van 1 april 2021 benoemd  als nieuwe directeur-bestuurder van Woonpalet Zeewolde.

Caroline Dautzenberg

Caroline DautzenbergCaroline Dautzenberg is per 1 maart 2021 benoemd als Directeur Deelnemers bij PGGM. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling Whyz executive Search.

Cindy van Atteveldt

Cindy van AtteveldtCindy van Atteveldt is met ingang van 15 februari 2021 benoemd tot CRO bij BNG Bank. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van The Executive Network, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Zina Agovic

Zina AgovicZina Agovic start per 1 maart 2021 als bestuurslid bij Refugee Talent Hub. De benoeming kwam tot stand door pro bono bemiddeling van Spencer Stuart, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Debby Woesthuis

Debby WoesthofDebby Woesthof, Directeur Facilitair Bedrijf bij UMC Utrecht, is met ingang van 16 februari 2021 benoemd als lid Raad van Toezicht van Stichting Meerkring met 23 scholen in primair en speciaal onderwijs in Amersfoort. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van binoq atana, het matchingsbureau dat zich richt op diversiteit in besturen, raden van toezicht en raden van commissarissen.

Didi te Gussinklo Ohmann

Didi te Gussinklo OhmannDidi te Gussinklo Ohmann is met ingang van maart 2021 benoemd als directeur bij VolkerWessels Infra. VolkerWessels Infra is een interne ICT-dienstverlener voor werkmaatschappijen van toonaangevende bouwonderneming VolkerWessels. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Quaestus, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Dorothé Lamers

Dorothé LamersDorothé Lamers, directeur eigenaar van Dorothé Lamers Advies in Governance, is met ingang van januari 2021 benoemd tot voorzitter van de Raad van Toezicht bij de MEEr-groep. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Bosman & Vos, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Esther Agterdenbos

Esther AgterdenbosEsther Agterdenbos  is met ingang van 1 Maart 2021 benoemd tot Directeur Zorg bij Menzis. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Suur & Company, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Fatimazhra Belhirch

Fatimazhra BelhirchFatimazhra Belhirch, tot voor kort Chef Kabinet van de Minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, is met ingang van 3 februari 2021 benoemd tot voorzitter van de Raad van Toezicht bij Scapino Ballet in Rotterdam. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van binoq atana, het matchingsbureau dat zich richt op diversiteit in besturen, raden van toezicht en raden van commissarissen.

Fenna Pols

Fenna PolsFenna Pols is met ingang van 1 januari 2021 benoemd tot bestuurslid van de Nationale Milieudatabase. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Public Spirit Executive search. Zij is sinds 2016 directeur – bestuurder van kenniscentrum Europa decentraal.

Hankie van Baasbank

Hankie van BaasbankHankie van Baasbank is met ingang van 1 maart 2021 benoemd tot  directeur bij Alphen op één Lijn (AOEL). De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Rieken & Oomen, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Heleen Post

Heleen PostHeleen Post is benoemd Directeur bij KNGF. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Suur & Company, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Hester Bijl

Hester BijlHester Bijl, is met ingang van 1 februari 2021 benoemd tot lid Raad van Commissarissen van Impuls Zeeland. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Maes & Lunau, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Imke Frijters

Imke FrijtersImke Frijters is met ingang van 1 maart 2021 ben benoemd als lid van de RvT van De Viersprong, GGz specialist in persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen die oplossingen biedt voor gezinnen, jongeren, volwassenen en verwijzers. De benoeming kwam tot stand door Van der Vliet & Van der Schoot executive search.

Irene Veerkamp

Irene VeerkampIrene Veerkamp, directeur financiën en zorgverkoop bij het Zaans Medisch Centrum, is met ingang van 1 januari 2021 benoemd tot lid van de Raad van Toezicht van AxionContinu. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Bosman & Vos, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Jolanda Messerschmidt

Jolanda MesserschmidtJolanda Messerschmidt is met ingang van 4 februari 2021 benoemd tot Lid Raad van Toezicht bij Krauthammer. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Amrop Executive Search & Leadership Services, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Juliette van Eerd

Juliette van EerdJuliette van Eerd is met ingang van Januari 2021 benoemd tot Lid Raad van Toezicht bij Koninklijke Auris groep. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Suur & Company, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Karina Kuperus

Karina KuperusKarina Kuperus is benoemd tot lid raad van toezicht bij Trimbos. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Vanderkruijs, ontvanger van de Executive Search Award 2020.

Kirsten Botman

Kirsten BotmanKirsten Botman is met ingang van 1 maart 2021 benoemd tot Director Finance & Control bij IG&H. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van C&Q Executive Search, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Kirsten Bradley

Kirsten BradleyKirsten Bradley is met ingang van januari 2021 gestart als Managing Director WILO Netherlands. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Page Executive, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Liesbeth van Beek-Bouw

Liesbeth van Beek-BouwLiesbeth van Beek-Bouw is met ingang van 1 maart 2021 benoemd tot directeur-bestuurder bij HEEMwonen. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Wesselo & Partners, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Lilian Kusters 

Lilian KustersLilian Kusters is met ingang van 1 maart 2021 benoemd tot directeur-bestuurder bij Stadsherstel Den Haag. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Wesselo & Partners, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Malinda Miener

Malinda MienerMalinda Miener is met ingang van 15 maart 2021 benoemd als directeur Compliance bij Holland Casino. Een nieuwe functie waaronder zowel Legal, Compliance in de breedte, privacy en security (zowel digitale security als fysieke security) valt. Deze benoeming kwam tot stand door bemiddeling van De Vroedt&Thierry, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Marian van Roosmalen

Marian van RoosmalenMarian van Roosmalen is met ingang van Januari 2021 benoemd tot Lid Raad van Toezicht  bij Zorgcentra Meerlanden.  De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Suur & Company, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Mariëtte Meulman

Mariëtte MeulmanMariëtte Meulman is benoemd lid in de RvT met portefeuille vastgoed bij HWW Zorg.

Marika Stegmeijer

Marika StegmeijerMarika Stegmeijer is met ingang van 1 januari 2021 gestart als Chief ESG Officer bij Domino’s Enterprises. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Page Executive, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Marja Appelman

Marja AppelmanMarja Appelman is met ingang van 1 maart 2021 benoemd als directeur Woningbouw bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Marja van Dieijen

Marja van DieijenMarja van Dieijen is met ingang van 1 januari2021 benoemd tot voorzitter van de Raad van Toezicht van de Hogeschool Zuyd. De benoeming kwam tot stand via Van de Laan & Co, een executive search bureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Mildred Klarenbeek 

Mildred KlarenbeekMildred Klarenbeek, Directeur Vereniging Ouders, Kinderen & Kanker, is met ingang van 16 februari 2021 benoemd als lid Raad van Toezicht van Stichting Meerkring met 23 scholen in primair en speciaal onderwijs in Amersfoort. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van binoq atana, het matchingsbureau dat zich richt op diversiteit in besturen, raden van toezicht en raden van commissarissen.

Monique Govers

Monique GoversMonique Govers is met ingang van 15 mei 2021 benoemd bij als lid van de raad van bestuur Florence. De benoeming kwam tot stand via Ebbinge, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Paula Loekemeijer

Paula LoekemeijerPaula Loekemeijer is met ingang van 1 mei 2021 benoemd als secretaris/directeur van het agentschap College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG).

Sabine Mulders

Sabine MuldersSabine Mulders is met ingang van januari 2021 benoemd tot Directeur- Bestuurder bij Roessingh Research and Development B.V.. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Suur & Company, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.