Durv Training en Advies opnieuw voor drie jaar gecertificeerd

Opleidingsinstituut Durv Training en Advies behoudt voor maatwerktrainingen het certificaat van Stichting SCOOR-RMZO. Het certificaat is drie jaar geldig.

Durv opleiding © Shutterstock

Opleiding voldoet aan criteria SCOOR-RMZO

Durv Training en Advies behaalde het certificaat initieel op 12 mei 2015 en is in 2018 éénmaal eerder gehercertificeerd. Het certificaat geldt voor drie jaar. Hiervoor heeft bij Durv Training en Advies de afgelopen maanden een hercertificeringsaudit plaatsgevonden. Het onafhankelijke auditbureau CIIO voerde die uit. Daarin heeft Durv Training en Advies aangetoond dat haar maatwerktrainingen voor ondernemingsraden, nog steeds voldoen aan de door Stichting SCOOR-RMZO gestelde kwaliteitseisen. Op basis hiervan is Durv Training en Advies weer voor drie jaar gecertificeerd en blijft het bureau in het register van SCOOR-RMZO opgenomen.

SCOOR-RMZO bewaakt kwaliteit opleidingen

Stichting SCOOR-RMZO bewaakt de kwaliteit van de opleidingen voor leden van ondernemingsraden, door certificering van OR-opleidingsbureaus. De certificering gebeurt aan de hand van objectieve en meetbare eisen, die door Stichting SCOOR-RMZO zijn vastgesteld. Om in aanmerking te kunnen komen voor een certificaat dient het opleidingsbureau aan deze eisen te voldoen. Daarbij staat de kwaliteit van het opleidingsbureau centraal.