Stavoor bv opnieuw voor drie jaar gecertificeerd

Opleidingsinstituut Stavoor bv behoudt voor standaardcursussen en maatwerktrainingen het certificaat van Stichting SCOOR.
stempel

Opleiding voldoet aan criteria SCOOR

Het SCOOR-certificaat heeft een geldigheidstermijn van drie jaar. Stavoor bv behaalde het SCOOR-certificaat initieel in april 2015 en heeft zodoende de afgelopen maanden een hercertificeringsaudit ondergaan die is uitgevoerd door het onafhankelijke auditbureau CIIO. Daarin heeft Stavoor bv aangetoond dat de standaardcursussen en maatwerktrainingen die het bureau aan ondernemingsraden aanbiedt, nog steeds voldoen aan de door Stichting SCOOR gestelde kwaliteitseisen. Op basis hiervan is Stavoor bv wederom voor de duur van drie jaar gecertificeerd en blijft het bureau in het SCOOR-register opgenomen.

SCOOR bewaakt kwaliteit opleidingen

Stichting SCOOR bewaakt de kwaliteit van de opleidingen voor leden van ondernemingsraden, door certificering van OR-opleidingsinstituten. De certificering gebeurt aan de hand van objectieve en meetbare eisen, die door Stichting SCOOR zijn vastgesteld. Om in aanmerking te kunnen komen voor een certificaat dient het opleidingsinstituut aan deze eisen te voldoen. Daarbij staat de kwaliteit van het opleidingsinstituut centraal. Meer hierover kunt u lezen op de website van SCOOR.