Stavoor opnieuw voor drie jaar gecertificeerd

Opleidingsinstituut Stavoor behoudt voor standaard en maatwerktrainingen het certificaat van Stichting SCOOR-RMZO. Het certificaat is drie jaar geldig.

Stavoor © Shutterstock

Opleiding voldoet aan criteria SCOOR-RMZO

Stavoor behaalde het certificaat initieel op 22 april 2015 en is in 2018 éénmaal eerder gehercertificeerd. Het certificaat geldt voor drie jaar. Hiertoe heeft bij Stavoor de afgelopen maanden een hercertificeringsaudit plaatsgevonden. Het onafhankelijke auditbureau CIIO voerde die uit. Daarin heeft Stavoor aangetoond dat haar standaard en maatwerktrainingen voor ondernemingsraden nog steeds voldoen aan de door Stichting SCOOR-RMZO gestelde kwaliteitseisen. Op basis hiervan is Stavoor weer voor drie jaar gecertificeerd en blijft het bureau in het register van SCOOR-RMZO opgenomen

SCOOR-RMZO bewaakt kwaliteit opleidingen

Stichting SCOOR-RMZO bewaakt de kwaliteit van de opleidingen voor leden van ondernemingsraden, door certificering van OR-opleidingsbureaus. De certificering gebeurt aan de hand van objectieve en meetbare eisen, die door Stichting SCOOR-RMZO zijn vastgesteld. Om in aanmerking te kunnen komen voor een certificaat dient het opleidingsbureau aan deze eisen te voldoen. Daarbij staat de kwaliteit van het opleidingsbureau centraal.