SBI-Formaat opnieuw voor drie jaar gecertificeerd

Opleidingsinstituut SBI-Formaat behoudt voor maatwerktrainingen en standaardtrainingen het certificaat van Stichting SCOOR.
Certificering opleiders

Opleiding voldoet aan criteria SCOOR

Het SCOOR-certificaat heeft een geldigheidstermijn van drie jaar. SBI-Formaat behaalde het SCOOR-certificaat initieel in juni 2016 en heeft zodoende de afgelopen maanden een hercertificeringsaudit ondergaan die is uitgevoerd door het onafhankelijke auditbureau CIIO. Daarin heeft SBI-Formaat aangetoond dat de maatwerk- en standaardtrainingen die het bureau aan ondernemingsraden aanbiedt, nog steeds voldoen aan de door Stichting SCOOR gestelde kwaliteitseisen. Op basis hiervan is SBI-Formaat wederom voor de duur van drie jaar gecertificeerd en blijft het bureau in het SCOOR-register opgenomen.

SCOOR bewaakt kwaliteit opleidingen

Stichting SCOOR bewaakt de kwaliteit van de opleidingen voor leden van ondernemingsraden, door certificering van or-opleidingsinstituten. De certificering gebeurt aan de hand van objectieve en meetbare eisen, die door Stichting SCOOR zijn vastgesteld. Om in aanmerking te kunnen komen voor een certificaat dient het opleidingsinstituut aan deze eisen te voldoen. Daarbij staat de kwaliteit van het opleidingsinstituut centraal. Meer hierover kunt u lezen op de website van SCOOR.