Waarde voor Organisaties (WvO) opnieuw voor drie jaar gecertificeerd

Opleidingsinstituut Waarde voor Organisaties behoudt voor maatwerktrainingen het certificaat van Stichting SCOOR-RMZO. Het certificaat is drie jaar geldig.

Waarde voor organisaties © Shutterstock

Opleiding voldoet aan criteria SCOOR-RMZO

Waarde voor Organisaties behaalde het certificaat initieel op 24 maart 2015 en is in 2018 éénmaal eerder gehercertificeerd. Het certificaat geldt voor drie jaar. Hiertoe heeft bij Waarde voor Organisaties de afgelopen maanden een hercertificeringsaudit plaatsgevonden. Het onafhankelijke auditbureau CIIO voerde die uit. Daarin heeft Waarde voor Organisaties aangetoond dat haar maatwerktrainingen voor ondernemingsraden, nog steeds voldoen aan de door Stichting SCOOR-RMZO gestelde kwaliteitseisen. Op basis hiervan is Waarde voor Organisaties wederom voor drie jaar gecertificeerd en blijft het bureau in het register van SCOOR-RMZO opgenomen

SCOOR-RMZO bewaakt kwaliteit opleidingen

Stichting SCOOR-RMZO bewaakt de kwaliteit van de opleidingen voor leden van ondernemingsraden, door certificering van OR-opleidingsbureaus. De certificering gebeurt aan de hand van objectieve en meetbare eisen, die door Stichting SCOOR-RMZO zijn vastgesteld. Om in aanmerking te kunnen komen voor een certificaat dient het opleidingsbureau aan deze eisen te voldoen. Daarbij staat de kwaliteit van het opleidingsbureau centraal.