28 juni | Webinar VNG en A&O fonds gemeenten: diversiteit en inclusie - afstand tot de arbeidsmarkt

Voor gemeenten zijn diversiteit en inclusie belangrijke thema’s. Gemeenten moeten een afspiegeling zijn van de maatschappij. Door te zorgen voor een divers personeelsbestand sluit de gemeentelijke dienstverlening goed aan op haar inwoners. Hoe dat kan en welke mogelijkheden er zijn, wordt besproken in deze webinarreeks.

Uitnodiging webinar afstand tot arbeidsmarkt
Op 31 mei 2021 vond de Kick-off plaats, waarin input is verzameld als basis voor de reeks. Meld je snel aan voor het webinar van 28 juni over diversiteit en de arbeidsmarkt georganiseerd door VNG en A&O fonds Gemeenten!

Voor wie?

De webinars zijn bedoeld voor gemeentelijke bestuurders, leidinggevenden, organisatieadviseurs en P&O/HRM-adviseurs. In de webinars vind je informatie en inspiratie én krijg je praktische handvatten.

Tijdens de webinars is Minchenu Maduro onze dagvoorzitter. Minchenu ontwapent waar de hakken in het zand staan en doet stof opwaaien waar stilstand heerst. Als trainer, pedagoog en dagvoorzitter weet ze mensen te inspireren om in beweging te komen en hun grenzen te verleggen. Thema’s als Diversiteit, inclusiviteit, verandering en leerprocessen zijn haar op het lijf geschreven.

Praktische informatie

Tijd: 15.00 tot 17.00 uur

Datum: 28 juni 2021

Plaats: Online

Voor meer informatie m.b.t. de webinars of voor het aanmelden, kunt u terecht op de website van A&O fonds Gemeenten.

Agenda webinarreeks