TBWA\NEBOKO ondertekent Charter Diversiteit

Creative Agency TBWA\NEBOKO ondertekende op 27 januari 2021 als 255ste bedrijf het Charter Diversiteit. Deze nieuwe ondertekenaar uit Amsterdam gelooft in de kracht van verandering, niet alleen binnen het bedrijf zelf, maar ook in de rest van de reclame- en communicatiewereld en wil daar graag aan werken.

Patritia Pahladsingh (TBWA\NEBOKO) ondertekent het Charter Diversiteit.
TBWA\NEBOKO behoort tot een wereldwijd opererende groep. In Nederland werken er zo’n 250 personen onder het motto ‘The Disruption Company’. Het bedrijf gaat zich richten op meer etnisch-culturele, LHBTI+ en genderdiversiteit binnen het management als de rest van de werkvloer.
“TBWA\NEBOKO is een Creative Agency en onze content is overal in Nederland te zien. Wij vinden het belangrijk dat elke Nederlander zich herkent in ons werk. Om dit te bewerkstelligen is het belangrijk dat ons personeelsbestand net zo divers is als de maatschappij. We zijn al op de goede weg, maar het kan altijd beter. We zetten graag dat extra stapje. Daarom tekenen we vol overtuiging het Charter Diversiteit.” Patritia Pahladsingh, Managing Director
TBWA\NEBOKO sloot zich 2020 aan bij het stedelijke initiatief Amsterdam – Divers & Inclusief. Onlangs deelde Patritia Pahladsingh haar kennis met bedrijven uit Amsterdam tijdens het ADI-webinar ‘De Businesscase van divers personeel voor het mkb’.